BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.325,39
HABER /  GÜNCEL

Muş'ta köylüler çatıştı çok sayıda ölü ve yaralı var

MUŞ'un Aşağıyongalı köyünde mera yüzünden kan gövdeyi götürdü. Gelen son dakika haberlere göre iki aile arasındaki kavga silahlı çatışmaya döndü. Ölü ve yaralı sayısı herkesi şok ederken gözaltılar var.

Abone ol

MUŞ'ta mera anlaşmazlığı nedeniyle iki aile arasında çıkan tartışma büyük bir silahlı çatışmaya dönüştü. Gelen son haberler silahlı kavgada 4 kişinin öldüğü 8 kişinin yaralandığı yönünde.

Olay, Muş merkeze bağlı Aşağı Yongalı Köyü'nde bugün meydana geldi. Aşağı Yongalı Köyü'nde 'Gün' ile 'Ağkan' aileleri arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Silahların da kullanıldığı kavgada, 8 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Muş'taki Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

ÖLENLERİN İSİMLERİ
Yaralılardan durumları ağır olan Sadık Ağkan ile Yücel Gün, Fevzi Gün, Nevzat Gün yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Silahlı çatışmada yaralanan Kasım, Sinan ve Abdülhalik Ağkan ile Servet, Halit, Gülten ve Yücel Gün'ün tedavisi ise sürdürülüyor. Güvenlik güçleri köy ve hastanede yoğun güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.