BIST 9.058
DOLAR 32,31
EURO 35,11
ALTIN 2.291,36
HABER /  MAGAZİN

Müslüm Gürses'ten ümitsiz haber!

Arabeskin babası Müslüm Gürses hayranlarını çok üzecek. Gürses'in hayat arkadaşı Muhterem Nur Müslüm Baba'nın son sağlık durumunu anlattı...

Abone ol

İNTERNETHABER- 3 ay önce geçirdiği bypass ameliyatının ardından böbrek ve karaciğerinde de problemler çıkan arabeskin babası Müslüm Gürses'ten geçtiğimiz hafta hayranlarını üzecek bir kötü haber daha geldi.  Müslüm Baba tam yoğun bakımdan çıkacaktı ki akciğerinde de enfeksiyon tespit edildi.

Herkes Gürses'in taburcu olmasını beklerken doktorları 3 hafta daha uyutulacağını açıkladı. Hareket etmemesi gereken Müslüm Gürses 10 gündür uyutuluyor. Bunun nedeni de 59 yaşındaki sanatçının akciğerlerinde enfeksiyon oluşması.

HAYAT ARKADAŞINDAN ÜZÜCÜ HABER

Müslüm Gürses'in hayat arkadaşı Muhterem Nur ilk kez Habertürk'e konuştu. Muhterem Nur ne yazık ki Gürses'in sağlık durumu hakkında hiç de duymak istemediğimiz açıklamalarda bulundu.

İşte Muhterem Nur'un o açıklamaları;

Akciğerinin çok kötü olduğunu söylüyorlar, iltihaplanmıs, mikrop kapmış, ümidim kesildi artık. Çok aydınlık görmüyorlar durumunu iyiye doğru hiç gitmedi zaten, yatağa yapıştı iyice. Her tarafı yara içinde, daha da kötü oluyor.

slide(1).20130130110328.jpg

ARTIK ÜMİT KESİLDİ

İyiye doğru gidiyor diyorlardı ben de her gece seviniyordum ama çok kötüye gidiyor. Artık ümit kesildi. Tanrı istemezse insan ölmezmiş diye bir şarkısı vardı. Tanrı istemesin inşallah, yaprak düşsün de o ölmesin...

MENAJERİNDEN İLGİNÇ SUÇLAMA

Müslüm Gürses’in menajeri Nevzat Takmaz Takmaz ilginç bir iddia ortaya attı. Takmaz, hastane ekibinin yılbaşı eğlencesi yüzünden Gürses’in enfeksiyon kaptığını ileri sürdü:

“Müslüm Baba’nın hiçbir şeyi yoktu. Son dönemlerde tıraş oluyor, yemeğini yiyor,espriler yapıyordu. Hatta normal odaya alınması gündemdeydi. Ama birden ağırlaştı. Yılbaşı gecesi nöbette bulunan sağlık personeli, yoğun bakımda saz takımıyla eğlence düzenledi. Şarkılı türkülü o gecenin hemen ardından baba yeniden ağırlaştı."

Hastane yönetimi ise bu iddiaları yalanlayarak, "söylendiği gibi o gece kapılan bir enfeksiyon söz konusu değil." dedi.