BIST 10.003
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.438,76
HABER /  GÜNCEL

Müslüm Gürses ölmedi durumu kritik

Müslüm Gürses'in öldüğü iddiası Mehmet Ali Birand olayına döndü. Medya 'öldü' diye haber geçti, bakanlar taziye yayınladı, doktoru hayatta diye açıklama yaptı.

Abone ol

İNTERNETHABER - 4 aydır tedavi gören ünlü sanatçı Müslüm Gürses'in "öldüğü" iddia edildi. Menajeri 'artık herşey bitti' açıklaması yaparken, doktorundan "kritik ama yaşıyor" haberi geldi.

Müslüm Gürses'in durumu tam bir muammaya döndü. Gürses'in menajeri Nevzat Takmaz, ''Artık bitti her şey'' açıklaması yapınca "öldü" iddiası hızla yayıldı. Sosyal medya üzerinden bir anda Gürses için "taziye" mesajları yağmaya başladı.

DOKTORU AÇIKLAMA YAPINCA

Müslüm Gürses'in doktorundan gelen açıklama ise tam aksi yönde oldu. Memorial Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Deniz Şener, Müslüm Gürses'in 'hayatta olduğunu' ancak durumunun iyi olmadığını açıkladı. Şener, ''kaybedebiliriz, ancak şu anda makineye bağlı olarak hayatı devam ediyor'' dedi.

BAKANLAR TWİTLERİ SİLDİ

Dedikodu haberciliğine inanan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu "ölüm" iddialarını sorgulamadan twitter üzerinden mesaj atınca zor durumda kaldı. Müezzinoğlu doktordan gelen açıklama ile hemen twiti sildi.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Spor'dan sorumlu bakan Suat Kılıç'ta acelelikleri ile 'Müslüm Gürses'e ölmeden taziye mesajı" yayınlayan isimler oldu.

DOKTORDAN İKİNCİ AÇIKLAMA:
KAYBEDEBİLİRİZ

Memorial Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Deniz Şener AA'ya yaptığı açıklamanın ardından canlı yayına da çıkıp durum hakkında bilgi verdi. Şener, Gürses'in sağlık durumunu şöyle özetledi;


Memorial Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Deniz Şener, sanatçı Müslüm Gürses'in sağlık durumuna ilişkin, ''Gürses'in durumu iyi değil, kaybedebiliriz, ancak şu anda makineye bağlı hayatı devam ediyor'' dedi. 

AA muhabirine açıklamada bulunan Şener, ''Gürses'in durumu iyi değil, kaybedebiliriz, ancak şu anda makineye bağlı hayatı devam ediyor. Şu anda durumu iyi değil, kaybedilebilir ama şu an öyle bir şey gelişmiş değil. Durumu, 2, 3, 5 gün, bir hafta öncesinden farklı değil'' ifadelerini kullandı.

Deniz Şener, Gürses'in bilincinin yerinde olduğunu, kolunu bacağını oynattığını, ancak akciğerleri iyi olmadığı için makine desteğiyle hayatını sürdürdüğünü bildirdi. 

Sanatçının tepkilerinin iyileşme yönünde olmadığını ifade eden Şener, süreç uzadıkça kendilerinin de dirençlerini kaybettiklerini, sanatçının kaybedilme riski altında olduğunu deklare ettiklerini kaydetti.