BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Müslüm Baba'yı bu hastalık bizden aldı!

4 aydır yoğun bakımda tutulan Müslüm Gürses tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Abone ol

Bu sabah Türkiye Müslüm Baba'dan gelen acı haberle saldırdı. Milyonların sevgilisi usta sanatçı Müslüm Gürses 4 aydır tedavi gördüğü Memorial Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

BYPASS AMELİYATI İÇİN GİTTİ

Müslüm Gürses yaklaşık 4 ay önce bypass ameliyatı için hastaneye gitti. Ameliyatın ardından Gürses'in böbrek ve karaciğerinde de problemler çıktı. Bu sorunlardan sonra yoğun bakıma alınan arabeskin babası bir daha da hiç çıkamadı.

muslum-baba-nin-37-yil-sonra-biyiksiz-hali-3050396.jpeg

Müslüm Baba ilk kez 37 yıl sonra by pass ameliyatını girmek için bıyıklarını kestirmişti.

Müslüm Gürses 15 Kasım'da by-pass ameliyatına girmeden 1 saat önce doktorların önerisiyle 37 yıllık bıyıklarını kestiği ortaya çıktı.

MÜSLÜM BABA GÜNLERDE UYUTULDU

Yoğun bakımda tedavi gören Müslüm Gürses için doktoru ve yakınlarından ne yazık ki umutlu bir haber gelmedi. Müslüm Baba tam yoğun bakımdan çıkacaktı ki akciğerinde de enfeksiyon tespit edildi.Herkes Gürses'in taburcu olmasını beklerken doktorları Müslüm Baba'yı uyutmaya başladılar. 

EŞİ MUHTEREM NUR ÇOK UMUTSUZ KONUŞMUŞTU

Müslüm Baba'nın hayat arkadaşı Muhterem Nur, kısa süre önce bu açıklamayı yapmıştı:

Akciğerinin çok kötü olduğunu söylüyorlar, iltihaplanmıs, mikrop kapmış, ümidim kesildi artık. Çok aydınlık görmüyorlar durumunu iyiye doğru hiç gitmedi zaten, yatağa yapıştı iyice. Her tarafı yara içinde, daha da kötü oluyor.

KARACİĞERİ İFLAS ETTİ

Muhterem Nur, en son "iyi olması için uyuması gerekiyor, uyanık olduğu zaman beni bırakmak istemiyor ve sürekli eve gitmek istiyor. Kalbi, böbreği, karaciğeri güzel o sorunları aştık ama akciğere gelince iflas ettik." demişti.

O ÖLÜRSE YAŞAYAMAM

ÖYLE DE ÖLECEĞİM BÖYLE DE ÖLECEĞİM

Doktor Bypass ameliyatı olacaksın dedi, hemen bana baktı. "Ameliyat olmayacağım öylede öleceğim böyle de öleceğim" dedi. Sonra ameliyata girerken öyle bir baktı ki bana bir daha da öyle bakamadı.

O ÖLÜRSE BEN ÇILDIRIRIM

İçimde onu kaybederim korkusu var. Ona birşey olursa bende yokum yaşamak istemem artık.  Allah ne kadar ömür verdiyse o kadar yaşayacak ve geri dönücek. O ölürse bende ölürüm ya da çıldırırım. Sadece dünyada var olsun yeter.