BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,74
ALTIN 2.434,77
HABER /  GÜNCEL

Muslera, Galatasaray formasını giydi

Galatasaray'ın yeni transferi Muslera İstanbul'da

Abone ol

Galatasaray'ın yeni transferi Uruguaylı kaleci Nestor Fernando Muslera, İstanbul'a geldi. Bu arada Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcuların, 5;e 2 top egzersizleri ve ısınma hareketlerinin ardından dar alanda çift kale maç yaptıkları bildirildi.

Bu akşam İstanbul'a gelen yeni transfer Fernando Muslera'nın ise son bölümde antrenman sahasına gelerek takımdan ayrı kısa bir çalışma gerçekleştirdiği kaydedildi.

Antrenmana A Milli Takım kampında bulunan Sabri Sarıoğlu, Gökhan Zan, Servet Çetin, Hakan Balta, Çağlar Birinci, Selçuk İnan, Kazım Kazım ve Arda Turan, Ümit Milli Takımı'na çağrılan Anıl Dilaver ve Emre Çolak, İsveç Milli Takımı'na davet edilen Johan Elmander ile Çek Cumhuriyeti Milli Takımı'nda yer alan Milan Baros katılmadı.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını yarın akşam Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı yapacağı idmanla sürdürecek.

'ÇOK BÜYÜK BİR TAKIMA GELDİM'

Galatasaray'ın yeni transferi Uruguaylı kaleci Fernando Muslera, çok büyük bir takıma geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulunan Muslera, teknik direktör Fatih Terim ve kaleci antrenörü Taffarel'le önceden tanışıp konuştuğunu dile getirerek, ''Şu anda çok büyük bir takıma geldiğim için çok mutluyum. Daha önce Lazio'da kupalar kazandım, milli takımla kupa kazandım. Galatasaray da her zaman sonuna kadar mücadele eden ve kazanmak için oynayan bir kulüp. Burada da gerek ligde, gerekse Avrupa kupalarında sonuna kadar kazanmak için mücadele edeceğim'' dedi.

Copa America'daki iyi performansıyla ilgili ve taraftarların kendisini sabırsızlıkla beklediği şeklindeki bir soruyu da Muslera şöyle yanıtladı:

''Öncelikle çok teşekkür ediyorum ilgileri için, beni sıcak karşılamalarından dolayı. Şundan emin olabilirler, sahada yüzde yüzümü vereceğim. Kazanmak için, ailemi, takım arkadaşlarımı, kendimi ve taraftarlarımızı mutlu etmek için her şeyimi vereceğim.''