BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,53
ALTIN 2.498,41
HABER /  MAGAZİN

Murat Kadıoğlu kaç yaşında ne iş yapıyor Şebnem Schaefer nişanlısı

Bakire tartışmaları ile bir dönem sık sık magazin basınında yer alan model sunucu Şebnem Schaefer'ın son günlerde başı eski nişanlısı Murat Kadıoğlu ile dertten. Tehdit aldığını ve can güvenliğinin tehlikede olduğunu söyleyen Şebnem Schaefer'in eski nişanlısı Murat Kadıoğlu kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

Abone ol

Şebnem Schaefer son günlerin konuşulan isimlerinden. Bir dönem 'bakireyim' açıklaması yaparak uzun süre magazin basınının baş sıralarında olan Şebnem Schaefer'ın şu sıralar başı eski nişanlısı MuratKadığlu ile dertte. Aslen Almanyalı olan 35 yaşında olan model Şebnem Schaefer'in nişanlısı Murat Kadıoğlu kimdir, ne iş yapıyor ve kaç yaşında? 

‘ESKİ NİŞANLIM ÖLÜMLE TEHDİT EDİYOR’ Şebnem Schaefer, eski nişanlısı Murat Kadıoğlu’nun kendisini ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle savcılığa başvurdu. Ünlü model, “Almanya’ya gitsem de ondan kurtulamadım, bana ‘Sonun geldi’ diye mesajlar atıyor” dedi

SONUN GELDİ: Kadıoğlu'nun kendisiyle tekrar iletişim kurduğunu anlatan Schaefer, "Almanya'dan dönmek istemedim. Fakat 'Hazırlıklı ol, sonun geldi' şeklinde ölüm mesajları gelmeye başladı. Kendisinden şikayetçiyim" diye konuştu. Soruşturma sonunda tehdit ve hakaret suçlarından iddianame düzenlendi. Dört yıla kadar hapsi istenen Kadıoğlu, hakim karşısına çıkacak.

ŞEBNEM SCHAAEFER KİMDİR: Jennifer Şebnem Schaefer, 9 Şubat 1984 yılında Alman bir baba ve Türk bir anneden dünyaya geldi. Frankfurt doğumlu olan güzel model, modelliğe 15 yaşındayken başladı.

Tam ismi Jennifer Simone Macide Şebnem Schaefer’dir.

Schaefer, Türkiye’ye tatil için geldiğinde keşfedildi. SMS Size Milyarlar Sunuyoruz yarışması ile ismini duyurdu.

Sonrasında Ford Models Super Model Of The World yarışmasına katıldı ve birinci seçilerek daha çok ünlendi. 2001'de Amerika’da Miami Beach’te düzenlenen "Super Model of the World" yarışmasında Türkiye'yi temsil ettiği dönemde Milano’dan birçok ajanstan teklif aldı.

O dönemlerde Zeki Triko’nun mayo katolog çekimlerinde kullandığı tek Türk modeldir. Şebnem Schaefer, katıldığı birçok yarışmada derece almış, birçok televizyon programında sunuculuk yapmış, dizi ve filmlerde rol almıştır.

2007 yılında katıldığı Demokrat Parti'den 2009 yılında Şişli Belediye Meclisi Üyesi adayı gösterildi. Fernuniversität in Hagen'da Siyaset ve Kamu Yönetimi bölümünü bitiren Şebnem Schaefer'in amacı Türkiye ve Almanya arasında elçi olmak ve sosyal sorumluluk projeleri üzerinde çalışmaktır. Bu amacının ilk adımlarını 2010 yılında, dönemin Almanya Cumhurbaşkanı Christian Wulff ile Ankara'da yaptığı görüşmeyle ve "Türkiye-Almanya Biz Birlikteyiz Projesi" nin kampanya yüzü olarak attı. Bu görüşmenin ardından Christian Wulff, Schaefer'a Almanya'da birlikte çalışma teklifinde bulundu. Aynı zamanda Şebnem Schaefer, Hristiyan Demokrat Partisi (CDU) Frankfurt Kadın Kolları Yönetim Kurulu'nda halen aktif olarak görev almaktadır. Ayrıca milliyetçi duygulara sahip olan Schaefer, 11 yaşından beri üyesi olduğu Atatürkçü Düşünce Derneği'nin Limburg şubesi kurucularındandır.

İyi derecede Almanca, İngilizce, Latince ve Fransızca bilmektedir. Bunun yanında Türkoloji eğitimi sırasında Temel Arapça eğitimi de almıştır. 4 yıl at biniciliği, 4 yıl bale ve dans eğitimi alan Şebnem Schaefer'in standart, Latin, oryantal danslarında başarılı olduğu, tekerlekli ve buz patenini çok iyi kullanabildiği bilinmekte.

Yıllardır Almanya ve Türkiye arasında mekik dokuyan Şebnem Schaefer uzun süredir ortalarda görünmüyordu. 2016 'da çok sevdiği çocuklarla Şebnem Schaefer ile Masal Uydurma Atölyesi'ni gerçekleştirmeye başladı.