BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.297,55
HABER /  GÜNCEL

Temel Karamollaoğlu: Tayyip Bey İstanbul adayımız olsun

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Keşke diyoruz Tayyip Bey Cumhurbaşkanlığını bıraksa da bizim İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayımız olsa" dedi, nedenini ise böyle açıkladı.

Abone ol

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, olağan haftalık basın toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Yerel seçimlere ilişkin konuşan Karamollaoğlu, belediye başkan adaylığı süreciyle ilgili tartışılacak bir çıkışta bulundu.

Belediye başkan adayları üzerinde yoğun çalışma yürüttüklerini belirten Karamollaoğlu, şunları söyledi:

"HAKKINI VERİYORDU"
"Açıkçası, bu adayları belirlerken, İstanbul adayında hep takılıp kaldığımız bir nokta var. ‘Keşke' diyoruz Tayyip Bey Cumhurbaşkanlığını bıraksa da bizim İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayımız olsa. Çünkü o işi iyi yapıyordu. Hakkını veriyordu. Bu ocakta piştiği için, buranın hikmetiyle belediyecilik Anadolu'da zirve yapmıştı. Tabii kader kendisine başka bir yol çizdi ve devlet yönetiminin başına geçti. Bu ikisi başka şey işte. Biz milletimizi Tayyip Bey'in devlet nizamını bozduğuna, sistemi yürütemediğine ikna edemiyoruz. Keşke kendisi bunları düşünüp vazgeçse de gelse bizim Büyükşehir Belediye başkanımız olsa. Hem İstanbul iyi bir Belediye Başkanı kazanmış olur, hem de ülkemizi daha iyi yönetecek isimleri partimiz Ankara'ya taşır."