BIST 9.469
DOLAR 32,60
EURO 34,84
ALTIN 2.496,13
HABER /  MAGAZİN

Murat Göğebakan isyan etti

“Beni kanser değil, eşimin ihaneti vurdu. En çok da ben ölümle pençeleşirken o basketbolcu çocuğun eşimi ayartması dokundu. Bu nasıl bir delikanlılıktır!”

Abone ol

“Beni kanser değil, eşimin ihaneti vurdu. En çok da ben ölümle pençeleşirken o basketbolcu çocuğun eşimi ayartması dokundu. Bu nasıl bir delikanlılıktır!”

Geçen yıl yakalandığı kanser hastalığından 7 aylık tedavi sonrası kurtulan şarkıcı Murat Göğabakan’ın 10 yıllık eşi Sema Bekmez(41) tarafından aldatıldığı iddia edildi. Eşinin kendisini İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde oynayan basketbolcu Doğan Deniz Yiğit (21) ile aldattığını doğrulayan Murat Göğebakan, VATAN’a konuştu:

* Milyonlarca insan benim için dua etti, on binlerce mektup geldi. Kanseri yendim ama ihanete yenildim. Bunlardan uzak kalmak için kaçıyorum, Amerika’ya gidiyorum. Asıl o adama (Doğan Deniz Yiğit) ’neden Murat Göğebakan hasta yatağında kanser tedavisi görüyorken bunu yaptın, sen nasıl delikanlısın, evli bir kadına nasıl bakarsın’ diye sormalısınız. O kadın (Sema Bekmez) meyilli bile olsa dönüp bakmamalıydı.

* Tüm bunları bile bile evliliğimi kurtarmak için 4 defa mücadele ettim. İnanın kanserle mücadeleden daha ağır bir mücadeleye girdim. Hastaneden eve geldiğimde evimde hiç eşya kalmamış. O beyefendi eşimin parasını adeta yemiş, bitirmiş. Düşünün oğlumla birlikte yerde yatıyoruz. Çünkü beyefendi bir lira para bırakmamış, jigololuk yapmış. Sürekli telefonum parçalandı deyip yeni telefon aldırmış, satıp parasını yemiş.

* Sema 41 yaşında bir kadın ve beyefendi de 21 yaşında. Ama Allah’a havale ettim, onun görmesini bekliyorum. Ben hastanede 208 gün yattım Sema ise yanımda 3 gün yattı. En son 28 gün hastanede kalmıştım yanıma sadece 1 gün gelip, 5 dakika kaldı. Ama hiç sesimi çıkarmadım.

* Zoruma gidenlerden biri de bana bunları yaşatan kadına verilen ’Yılın Vefa’ ödülü idi. Sahnede ağlamamak için kendimi zor tuttum. İnsanlar onu acılı eş sanıyor ve ödül veriyor. Ben orada üzüntüden kendimi zor tuttuğumda ’Beğenemedin mi?’ dedi.