BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Murat Bardakçı'yı çıldırtan mail

Tarihin Arka Odası programının sunucusu Murat Bardakçı'ya izleyicilerden gelen bir mail, Bardakçı'nın çileden çıkmasına sebep oldu.

Abone ol

Habertürk'te yayınlanan Tarihin Arka Odası programının sunucusu Murat Bardakçı çileden çıktı. İzleyiciden gelen maillerie göz atan Bardakçı ilk baktığı maile, "Ben tarafsızım falan demedim. Ben bildiğim inandığım şeyi sonuna kadar tutarım taviz de vermem size de böyle yapmanı tavsiye ederim." cevabını verdi.

İkinci bir maile gözatan Bardakçı'nın sabrı taştı ve "Yok efendim Türkiye Otonto lehçesi kullanıyordu. Ototaca konuşuyordu. Mesala Annneciği susadım demezdik. Makokuni Kakoko derdik. Osmanlıca böyle bir şeydi." diye konuştu

BU NASIL BİR ŞEY

Bardakçı, "Seni seviyorum Ukana Kua demekti. Ya nasıl bir şeydi bu Allah Allah." dedi ve topu stüdyodaki konuğuna attı.

OSMANLICA DİYE BİR ŞEY YOK

Konuğu ile arasında bir konuşma yapan Bardakçı'nın diğer konuğu ise "Osmanlıca diye bir şey yok, bu mailleri inanarak atıyorlar bunu söylemek lazım Osmanlıca diye bir şey yok bir yanlışa inanıyorlar" ifadelerini kullandı.

MASON SORUSU DA KIZDIRDI

Daha sonrasında sözü alan Murat Bardakçı, "Dil Kurumu'ndaki bir adamın Mason olmasıyla dilin ne alakası var. İşi o araya da mı getirdiniz artık? Kabız olsanız masonlar yüzünden olduk diyeceksiniz ya." şeklinde konuştu.