BIST 9.087
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.326,13
HABER /  GÜNCEL

Münir Özkul'un cenazesi ne zaman kaldırılacak kızı Güner Özkul açıkladı

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Münir Özkul, İstanbul'daki evinde 93 yaşında hayatını kaybetti. 2003 yılından bu yana hastalıklarla boğuşan Münir Özkul'un cenazesi ne zaman kaldırılacak? İşte Münir Özkul'un cenazesi hakkında detaylar.

Abone ol

2003 yılından bu yana KOAH ve demans hastalıklarıyla mücadele eden ve yatağa bağımlı yaşayan Yeşilçam'ın Mahmut Hocası 93 yaşındak usta oyuncu Münir Özkul, İstanbul'daki evinde hayatını kaybetti. Kızı Güner Özkul Münir Özkul'un cenazesi hakkında bilgi verdi. Münir Özkul'un cenazesi ne zaman? 

Münir Özkul bu sabah saatlerinde Beyoğlu’ndaki evinde vefat etti. Haberi alan yakınları ve sanatçı dostları eve geldi. Evinin önünde basın mensuplarının sorularını cevaplayan kızı Güner Özkul 'Uzun bir süreçti. Defalarca asılsız haberlerle bugüne hazırlanmış olduk. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'a tedavi sürecinde bizi hiç yalnız bırakmadığı, yardımcı olduğu için çok teşekkür ediyorum.'

CENAZESİ NE ZAMAN KALKACAK?

Münir Özkul'un kızı Güner Özkul, usta sanatçının 7 Ocak Pazar günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacağını açıkladı. Münir Özkul'un cenazesinin küçük bir ihtimal de olsa 8 Ocak Pazartesi gününe kalma ihtimali de var.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ise, ünlü sanatçıya rahmet dileyerek, "Türk sineması, Yeşilçam biraz da Münir Özkul demekti. Son 6 yılı hastalığıyla mücadeleyle geçti. Bugün Hakk'ın rahmetine kavuştu. Mekanı cennet olsun. Önümüzdeki 1-2 gün içerisinde oğlu Kanada'dan gelecek. Pazar günü inşallah defin işlemlerini gerçekleştireceğiz. Elbette sevenleriyle bir tiyatroda son yolculuğuna uğurlamak üzere tören planlanıyor. Pazar günü Teşvikiye'den cenaze namazını eda ettikten sonra kendisini ebedi istirahatgahına uğurlayacağız" ifadelerini kullandı.

Güner Özkul kimdir Münir Özkul'un sperm bankasından

Münir Özkul'un son eşi Umman Özkul kimdir 25 yaş küçük