BIST 9.487
DOLAR 32,60
EURO 34,82
ALTIN 2.494,89
HABER /  GÜNCEL

Münir Özkul'un son eşi Umman Özkul kimdir 25 yaş küçük

Münir Özkul 93 yaşında İstanbul'da hayatını kaybetti. Özel hayatıyla da çok konuşulan Münir Özkul kendisinden 25 yaş küçük Umman Özkul ile evlenmişti. Münir Özkul'un son eşi olan Umman Özkul merak ediliyor. Peki kimdir bu Umman Özkul aslen nereli kaç yaşında?

Abone ol

Habamam Sınıfı'nda oynadığı Mahmut Hoca karakteriyle hafızalara kazınan Münir Özkul hayatını kaybetti. Demans ve koah hastalığı nedeniyle 2003'ten beri evden çıkmayan Münir Özkul'un özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

Güner Özkul kendi yazdığı kitapta babasından oldukça çapkın bir kişi olarak bahsediyor. Fimlerde oynadığı aile babası rolünden epey farklı olduğunu dile getiren Güner Özkul, babasının evlenmekten korkmadığını fakat boşanamamaktan korktuğu söylüyor. Durum böyle olunca da Münir Özkul'un evlilikleri merak ediliyor. 4 kez evlilik yapan Münir Özkul en son olarak Umman Özkul ile dünyaevine girmişti. Kendisinden 25 yaş küçük eşiyle evlenen Münir Özkul'un son evliliği bu oldu. Münir Özkul 53 yaşındayken kendisinden 25 yaş küçük Umman Özkul ile evlendi. Çocukları olmayan ikili son günleri hep beraber geçirdi.

UMMAN ÖZKUL KİMDİR? 28 yaşındayken kendisinden 25 yaş büyük Münir Özkul ile evlenen Umman Özkul, gündeme oturdu. Münir Özkul'un son eşi olan Umman Özkul bütün hayatını vefat eden eşine adamış durumdaydı. Görür görmez eşine aşık olduğunu söyleyen Umman Özkul, daha önce çıkan sahte vefat haberlerine çok sinirlenmişti.

Umman Özkul (sağda) eşinin son günlerinde hep beraberdi. Münir Özkul'un son eşi olması nedeniyle merak edilen Umman Özkul, vefat sonrası gözyaşlarını tutamadı.

Münir Özkul hayatını kaybetti eşi kimdir aslen nereli