BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  POLİTİKA

Mumcudan iki anahtar!

ANAVATAN lideri Erkan Mumcu, ülkeye iki altın anahtar vaat ettiğini açıkladı!

Abone ol

Anavatan Partisi  Genel Başkanı Erkan Mumcu, halkın partilerini bir umut olarak gördüğünü kaydederek, ülkeye vadettiği iki anahtarı açıkladı.

Anavatan Partisi  Genel Başkanı Erkan Mumcu, halkın partilerini bir umut olarak gördüğünü kaydederek, ''Ülkeye sevgi ve adalet isimli İki altın anahtar vaat ediyoruz'' dedi.

42. Kiraz Festivali için Tekirdağ'a gelen Mumcu, Rodosto Otelde basın toplantısı yaptı. Ülke insanının iktidardan ümidini kestiğini, iktidardan kurtulmak istediğini ileri süren Mumcu, Türk milletinin artık Anavatan Partisi'ni bir umut olarak gördüğünü ifade etti.

Bu duygunun 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'a olan sevgiden kaynaklandığını ifade eden Mumcu, şöyle konuştu: ''Bu durum, onun milletine verdiği hizmetlerin bir sonucudur. Milletimize iki şey vaat ediyoruz; Sevgi ve adalet. Bu iki vaadimizle ülke genelinde tüm insanlarımız kardeşlik duyguları içinde birbirlerini kucaklayacak, ülkemizde insandan insana gönüllerde kardeşlik köprüleri oluşacaktır.

Biz bu adalet sözümüze yürekten inanıyoruz. Bu adalet duygusu için gerekirse canımızı bile veririz. ANAVATAN, sevgi ve adaletin var olduğu bir iktidar olacaktır.'' Anavatan Partisi'nin iktidara halkın gönlünde yürüdüğünü söyleyen Mumcu, ''Ülkeye sevgi ve adalet isimli iki altın anahtar vaat ediyoruz'' dedi.