BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Avcılarda seyyar operasyonu

Avcılar Belediyesi zabıta ekipleri, Mustafa Değirmenci başkanlığında seyyar satıcılara baskın düzenlendi

Abone ol

Avcılar Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri, Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci başkanlığında, ilçedeki seyyar satıcılara ve eğlence yerlerine yönelik operasyon düzenledi.

Operasyonda, akşamları ortaya çıkan ve vatandaşları rahatsız eden seyyar satıcılar tek tek toplanıp mallarına el konulurken, eğlence yerlerini ekipleriyle birlikte denetleyen Değirmenci'ye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Avcılar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, akşam saatlerinde Zabıta Müdürlüğü binası önünde toplandı.

Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci'nin başkanlık ettiği ekipler, ilçe genelinde bulunan işportacı ve el arabasında gıda maddeleri satan şahısları topladı. Yakalanan seyyar satıcıların mallarına el konulurken, ele geçirilen mallar belediyeye ait depolara kaldırıldı. Bir seyyar satıcı, mallarını almak isteyen zabıtalara saldırınca kısa süreli gerginlik yaşandı.

Değirmenci ve zabıta ekipleri, zaman zaman da Avcılar Sahili'nde bulunan eğlence mekanları, restaurant, bar ve diskoteklere girdi. Mekanın evrakları denetlenirken, yiyecek ve içeceklerin sağlık kurallarına uygun olup olmadığı araştırıldı.

Mustafa Değirmenci, eğlence mekanlarında bulunan vatandaşlara denetimin gerekçelerini açıklayarak, vatandaşların huzurlu ve mutlu bir ortamda eğlenebilmeleri için denetim yaptıklarını söyledi.
Vatandaşlar da Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci'ye yoğun ilgi gösterdi. Bazı vatandaşlar Mustafa Değirmenci'yi alkışlayarak sevgi gösterilerinde bulundu.