BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  MAGAZİN

Müjde Ar'dan olay AK Parti tweetine açıklama!

Müjde Ar sahte hesap kurmanı oldu. Adına açılan hesaptan atılan AK Parti tweeti ile zorda kalan Müjde Ar twitterda hesap açıp gerçeği açıkladı.

Abone ol

Müjde Ar ismiyle dün gündeme düşen AK Parti değerlendirmesi günün olayı olmuştu. Twitterdaki Müjde Ar isimli hesaptan AK Parti'nin yüzde 49 oy alarak iktidar olmasıyla ilgili şunlar yazılmıştı;

“Ucuz olsun diye pazara akşam gidip çürük sebzeleri alanlar, saltanat hayatı yaşayanlara oy vermiş...”

O HESAP SAHTE

1 Kasım gününden itibaren sosyal medyada bu tweet yüzünden hakaretlere uğrayan Müjde Ar, kendisine bir hesap açarak açıklamada bulundu.

Müjde Ar Karakaş adıyla açtığı orijinal hesabından “Bugüne kadar adıma açılmış bütün Twitter ve instagram hesapları sahtedir. tek Twitter hesabım budur, bu da benim ilk tweet' imdir” yazdı.

Sahte hesabına ilişkin yasal işlem başlatan Müjde Ar, defalarca bu hesapla ilgili şikayette bulunmuş. Bu hesaplarla hiçbir ilgisi bulunmadığını belirten Müjde Ar,  "Benimle ilgisi olmayan bu mesaj üzerinden hakkımda bir linç kampanyası yürütülmektedir. Herhangi bir sosyal medya hesabım yoktur. Dolayısıyla bu mesajları içeren hesaplarla ilgim yoktur" dedi. İşte Müjde Ar'ın yayınladığı açıklama;