BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,73
ALTIN 2.416,82
HABER /  MEDYA

Muhteşem Yüzyıl Kösem 18. yeni bölüm fragmanı Kösem'e ne olacak?

Muhteşem Yüzyıl Kösem 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kösem dizisi yeni bölümde neler olacka? Muhteşem Yüzyıl Kösem 18. bölüm fragmanı ve detayları internethaber.com'da...

Abone ol

Muhteşem Yüzyıl Kösem 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hümaşah Sultan'ın saraya gelmesiyle Kösem'in planları altüst oldu. Kösem Sultan dizisinin 18. yeni bölümünde neler olacak? Muhteşem Yüzyıl Kösem 18. bölüm fragmanı ve detayları haberimizde...

MUHTEŞEM YÜZYIL 18. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Muhteşem Yüzyıl Kösem 18. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kösem 18. bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren internethaber.com'da olacak.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 17. SON BÖLÜM ÖZETİ

Handan Sultan ve Derviş Paşa arasındaki gizli ilişkiyi öğrenen Halime Sultan, haremi birbirine kattı. Halime’nin oyunuyla Kösem ve Handan karşı karşıya geldi. Kösem, Derviş Paşa’nın sonunu getirecek kanıtın peşine düştü ve gördükleri karşısında büyük bir şoka uğradı.

Safiye Sultan kız kulesinde hapis hayatı yaşarken, tek umudu kızı Hümaşah Sultan saraya geldi. Onun gelişi sarayda dengeleri değiştirdi. Kösem’in sarayda baş etmesi gereken yeni biri var artık. Üstelik bu kez asil kandan bir sultan.

İskender, ailesinin izini bulmaya çalışırken, saraydan biri kayıp şehzade hakkındaki gerçeği öğrendi. Zülfikar ve Kösem’in kendisinin peşinde olduğunu anlayan Derviş Paşa tehlikeli bir hamle yaptı.

Şehzade Mustafa’nın anne özlemi gitgide arttı. Kösem, ilk kez Sultan Ahmed’in emrini hiçe sayıp bir karar aldı. Ancak felaketle sonuçlanan bu karar onu hiç beklemediği bir gerçekle yüzyüze getirdi. Kösem’in sırrını bildiğini öğrenen Handan Sultan, paniğe kapılıp korkunç bir hata yaptı. Bu hataya öyle biri şahit oluyor ki Handan Sultan geri dönülmez bir yola girdi.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 17. BÖLÜM SON SAHNE