BIST 10.046
DOLAR 32,25
EURO 34,64
ALTIN 2.412,15
HABER /  DÜNYA

Muhteşem Yüzyıl 109.bölüm 2.yeni fragman-İzle

Muhteşem Yüzyıl 109. bölüm yeni fragman yayınlandı. Muhteşem Yüzyıl yeni bölümde Kanuni'nin korkuları gün yüzüne çıkıyor. Muhteşem Yüzyıl yeni bölüm fragman-izle

Abone ol

Süleyman’ın korkuları gün yüzüne çıkmaya başlıyor! Hürrem  yeni bir şehzade doğmasına engel olmak için harekete geçiyor.

Bayezıt gizlice geldiği Manisa’da Selim’e yakalanıyor. Zindana atılan Nurbanu’nun ise büyük bir sürprizi vardır. Mustafa ve Atmaca, Nisa’yı bulmak için çırpınıyor. Hürrem Süleyman’ın kulağına öyle bir şey fısıldıyor ki Mustafa büyük bir tehlikeye giriyor!      

Nisa’yı kaçıran Rüstem Barbaros’u köşeye sıkıştırır. Barbaros, tek dileği itibarını tekrar kazanmak olan Rüstem’e beklediğinden fazlasını verecektir. Hersek’e giden Rüstem yerine  kapıcılar ağasını bırakır. Azmi ve zekasıyla Sokollu Mehmed Hürrem’i de etkilemeyi başarır

Hürrem’in ise Nazenin’le ilgili yeni planları vardır. Ancak Süleyman ile yaptığı konuşma her şeyi değiştirecektir. 

Huricihan, Bayezıt’tan haber alma umuduyla sık sık Cihangir’le buluşur. Bayezıt’a yazdığı mektup yanlışlıkla Cihangir’in eline geçer. Cihangir, Huricihan’a karşı umutsuz bir aşka tutulur.

Bayezıt gizlice Manisa’ya gelir. Amacı Selim’in örtbas ettiği davayı gün yüzüne çıkartmaktır. Selim’e yakalanınca işler çığırından çıkar. 

Nurbanu zindanda umutla beklerken, Selim’in Nurbanu’yu affetmeye niyeti yoktur. Gazanfer ise Nurbanu’ya sürpriz bir teklifle gelir. Ama asıl sürprizi Nurbanu yapar. 

Atmaca ve Mustafa Nisa’nın kaçırıldığını öğrenir öğrenmez harekete geçer. Hürrem’e yakın birinden gelen bilgi onları Nisa’ya götürür. Ancak Mustafa aşkına yenik düşünce öyle bir hata yapar ki Süleyman’la karşı karşıya gelir! 

Muhteşem Yüzyıl, 30 Ekim 2013 Çarşamba akşamı saat 20.00'de 109. bölümüyle Star Tv ekranlarında olacak.