BIST 10.502
DOLAR 32,66
EURO 34,93
ALTIN 2.450,66
HABER /  GÜNCEL

Muhtarı uyutup, soydular!

Muhtarı ilaçlı meyve suyu ve bisküviyle uyutup soydular..

Abone ol Mersinli köy muhtarı 43 yaşındaki Azim Dizlek, Ankara'dan Adana'ya gelirken, otobüste tanıştığı bir kişinin ikram ettiği ilaçlı meyve suyu ve bisküviyle uyutulurken 300 YTL parası ve altın bilekliği çalındı.

Mersin'in Tarsus İlçesi'ne bağlı Kaklıtaş Köyü'nün Muhtarı ve Kaklıtaş Sulama Birliği Başkanı Azim Dizlek, bir iş için gittiği Ankara'dan Adana'ya dönmek üzere yolcu otobüsüne bindi. Dizlek'e, yolculuk sırasında kendisiyle sohbet eden, adını bilmediği bir kişi meyve suyu ve bisküvi ikram etti. Dizlek, meyve suyu ve bisküviyi yedikten kısa süre sonra uyudu.

Bu sabah Adana Otogarı'na otobüs ulaştığında hâlâ koltuğunda uyuyan Dizlek, hostes tarafından uyandırıldı. Kendisini halsiz ve aşırı uykulu hisseden Dizlek, telefonla bir arkadaşını çağırdı. Otomobille gelen arkadaşının Tarsus'taki evine götürmek istediği Dizlek, cebindeki para ile altın bilekliğin çalındığını fark etti. Polise haber vermek üzere giderken, otomobilde yine kendinden geçip, uyumaya başlayan Dizlek, arkadaşı tarafından Çukurova Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hastanede tedavi altına alınan Dizlek'e serum takılıp, oksijen tüpü bağlandı. Kendisine gelmesi beklenen Dizlek'in kan tahlillerinde yüksek dozda uyku veren ilaç içildiği belirlendi.

Yapılan araştırmada, otobüste Dizlek'in yanında bulunan kişinin ilaçlı meyve suyu ve bisküvi ikram ettiği belirlendi. Dizlek uyuduktan sonra gaspçı gerçekleştirip, gece yolda otobüsten indiği saptanan gaspçıyı arayan polis, soruşturmayı sürdürüyor.