BIST 10.793
DOLAR 32,18
EURO 34,90
ALTIN 2.419,27
HABER /  GÜNCEL

Muhtar niye veda etti?

Reha Muhtar neden ekranlara veda etti biliyor musunuz? O hikayesini anlattı, biz fena halde yanıldık.

Abone ol

İNTERNETHABER

Müjde Ar, Pınar Kür, Aysun Kayacı ve Çiğdem Anad'ın sunduğu 'Haydi Gel Bizimle Ol' programına katılan Reha Muhtar çarpıcı açıklamalarda bulundu. Uzun süredir habercilik yapmayan Muhtar "haberciliğe neden veda ettiğini" açıkladı.

"AK PARTİ YÜZÜNDEN BIRAKTIM"

Çiğdem Anad'ın "neden reytingleriniz en tepedeyken haberciliği bıraktınız?" sorusuna Muhtar'ın verdiği cevap şaşırttı. Konuşmasına "trajik bir sebep" diye başladı. Ve o sebebi şöyle anlattı:  

"Haber yapmanın siyasi nedenleri de var. AKP'nin iktidara geldiği gün ben haberciliği bıraktım. Seçim gününden sonra bir daha habercilik yapmadım..."

AKP'nin iktidara gelmesinden sonra sadece "Ateş Hattı" programını yaptığını söyleyen Muhtar, ona da partinin ikinci kez seçilmeleri nedeniyle veda ettiğini söyledi. 

OKURLARIMIZ VE REHA MUHTAR'DAN ÖZÜR DİLERİZ:

Biz bu noktada Show Tv ile özdeşleşen Reha Muhtar'ın yanlış hatırladığını, seçimden 5 ay önce Show Tv'den ayrılarak haberciliği bıraktığını yazmıştık. Show'dan ayrılan Muhtar'ın Star Tv'de ana haber bültenini sunduğunu atladık.

Hatamızı düzelten medyafaresi sitesine teşekkür eder, hatalı bilgiden dolayı okurlarımızdan ve Reha Muhtar'dan özür dileriz.