BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,80
ALTIN 2.442,71
HABER /  GÜNCEL

Muhsin Yazıcıoğluna vefa borcu

Helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun adını, evinin bulunduğu caddeye verdi.

Abone ol

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun adını, evinin bulunduğu caddeye verdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Meclisi'nde verilen bir önergeyle Yazıcıoğlu'nun evinin bulunduğu Konya Yolu'na paralel uzanan 33. Cadde ile bu caddenin devamındaki Çukurambar 48. Caddenin adı ''Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'' olarak değiştirildi.

Toplantıda ayrıca, Or-An semtindeki 818. sokağın adının da Kudüs Caddesi olması kararlaştırıldı.

Atatürk Orman Çiftliği'nden geçen ve Etimesgut'u içine alan yol yapım projelerinin de gündeme geldiği belirtilen açıklamada, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in projelerin Çankaya Belediyesi ve Mimarlar Odasının itirazları nedeniyle mahkemelik olduğunu vurgulayarak, planların yeniden incelenmesinin ardından birlikte kabul edilmesi yönünde öneride bulunduğu kaydedildi.

Gökçek'in, Keçiören Kuşcağız'da Aile Yaşam Merkezi açılacağını, Aktepe Stadı'nda yapılacak imar değişikliğinin ardından bu alana Gençlik Merkezi kurulacağını açıkladığı toplantıda, amatör spor kulüplerine her türlü malzeme yardımının yapılması konusunda Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına yetki verildiği, Ankara Kent Konseyi için de 31 yeni üye seçiminin gerçekleştirildiği bildirildi.