BIST 9.994
DOLAR 32,42
EURO 34,83
ALTIN 2.431,65
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Muhsin Yazıcıoğlu anısına turnuva

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu adına düzenlenecek olan Uluslar Arası Bisiklet Turnuvası'nın ikincisi 8 Temmuz'da başlayacak.

Abone ol

Sivas'ta hayatını kaybeden eski Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu adına düzenlenecek olan Uluslar Arası Bisiklet Turnuvası'nın ikincisi 8 Temmuz'da başlayacak.

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Uysal konu ile ilgili Belediye Meclis Salonu'nda yaptığı basın toplantısında Sivas'a bir festival yaşatmak istediklerini söyleyerek, "Emniyet ile ele ele vererek turnuvanın vatandaşlara sıkıntı yaşatmaması konusunda birlikte çalışacağız. Şehre festival yaşatmak istiyoruz."dedi.

Uysal turnuva hakkında bilgi vererek, "Turnuvanın açılış günü ve son günü yarışlar Kongre Binası önünde diğer günler Mevlana Caddesi ve Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı'nda yapılacak. Yarışların yapılacağı yerlerde bulunan vatandaşlara tek tek broşürler dağıtılarak bize yardımcı olmalarını isteyeceğiz" diye konuştu.

Yapılacak olan yarışlara şuana kadar kesinleşmiş Türkiye ve 6 ülkeden katılacak 15 takımın olduğu belirtilirken halk turnuvasına ise yaklaşık 150 kişinin katılacağı tahmin edildiği bildirildi.

2. Uluslar Arası Muhsin Yazıcıoğlu Bisiklet Turnuvası'na katılanlara ve dereceye giren takımlara çeşitli ödüllerin verileceği kaydedilirken turnuvanın 8-11 Temmuz tarihleri arasında yapılacağı belirtildi.