BIST 10.282
DOLAR 32,28
EURO 34,84
ALTIN 2.415,47
HABER /  GÜNCEL

Muharrem İnce'yi zorda bırakacak belge

Cinsel taciz polemiği son gaz devam ediyor. Muharrem İnce iddialar karşısında suskun.

Abone ol

NESRİN YILMAZ
İNTERNETHABER-ANKARA
Bülent Arınç'ın gündeme getirdiği ve günlerdir süren cinzel taciz suçlamasının yeni boyutları ortaya çıktı.

Meclis kürsüsünden Muharrem İnce'yi çok sert sözlerle suçlayan Arınç, "Bu çatı altında ahlaktan en son bahsedecek kişi sizsiniz, bu kadar dosyanın içerisinde bir tane cinsel taciz suçlaması var o dosyada size ait" deyince ortam gerilmişti.

BENİM YÜZÜM KIZARDI, SENİN YÜZÜN KIZARMIYOR

Bülent Arınç bununla da kalmayarak, Muharrem İnce tarafından tacize uğrayan Fatma B. isimli kadına gönderilen SMS mesajlarını okurken yüzünün kızardığını da söyledi.

Muharrem İnce ise, bu suçlamalar karşısında yine sert sözlerle Bülent Arınç'a yüklendi ve "Dokunulmazlığımı kaldırmazsanız şerefsizsiniz, size bunu çok ağır ödeteceğim" diyerek rest çekti.

Fakat konu burada bitecek gibi görünmüyor, konuşuldukça derinlere inen konuda yeni iddialar söz konusu.

ORTADA BİR TAAHHÜTNAME VAR

Muharrem İnce'den şikayetçi olan Fatma B.'nin şikayetini geri çekmesi için bir taahhütname imzalatılıyor. Fatma B.'nin bu taahhütname karşılığında Muharrem İnce'den alacağı ücret ise 8 bin 500 Lira.

Fakat bu ücretin 4 bin Liralık kısmını bankadan aldığı ve geri kalanı ödenmediği için şikayetinden vazgeçmeyen Fatma B., Muharrem İnce'yi suçlamaya devam ediyor.

ABAZAYIM 1 NUMARAYA GEL

İddaya göre Fatma B.'nin cep telefonuna Muharrem İnce tarafından gönderilen mesajlardan biri şu:

“Yalova’dan geliyorum. Abazayım. Koru Zambak Apartmanı 1 Numaraya gel” bunun üzerine kendisine olumlu yanıt vermeyen kadına telefon açarak, "kaç para istiyorsun fahişe" diyerek telefonu kapatan İnce'nin taciz mesajlarına devam ettiği iddia ediliyor.

Eğer bu mesaljları göndermediyse, "eğer ortada bir suç yoksa neden bana taahhütname imzalattılar, neden bankaya hesabıma para yatırdılar" diye soran Fatma B. sorularına yanıt arıyor.

 KONUŞMAK İSTEMEDİ

Bülent Arınç'ın o iddiayı dile getirmesinin ardından, Muharrem İnce'nin ne diyeceği merak konusuydu. İnternethaber olarak kendisine defalarca ulaşmaya çalıştık ancak İnce ısrarlı sorularımıza rağmen konuşmak istemediğini söyledi.