BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.412,70
MEDYA

Muharrem İnce'den Erdoğan tweeti

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, AK Parti ziyareti sırasında kendisine daha alçak koltuk verildiği iddialarına itibar edilmemesini istedi. İnce, iddialara 'ortada bir saygısızlık yoktu' sözleriyle cevap verdi.

CHP'li Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti. AK Parti Genel Merkezi'nde yaklaşık 40 dakika süren görüşme sonrası tweet atan İnce, sosyal medyada yer alan iddialara cevap verdi.

İnce, kişisel twitter hesabından yaptığı açıklamada, kendisine yönelik herhangi bir saygısızlığın olmadığını, Erdoğan ile sohbet ederek karşılıklı başarı temennisinde bulunduklarını kaydetti. Ziyaret sonrası sosyal medyada yer alan "koltuk" iddialarına da cevap veren İnce, ziyarette herhangi bir saygısızlığın yaşanmadığını söyledi.

CNN TÜRK'TE KOLTUK YORUMU Yaklaşık 40 dakika süren görüşmedeki koltuk detayı CNN Türk’te yayınlanan programda da gündeme geldi. SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı, konuya değinerek, “Muharrem İnce, oraya iliştirilmiş bir sandalyenin üzerinde gibi duruyor” ifadelerini kullandı.

Sitene Ekle