BIST 9.718
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.436,69
MEDYA

Diriliş Ertuğrul'da bir şoke eden ölüm daha! Noyan geri döndü

TRT 1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un 117. bölümünde sürpriz oyuncular ilk defa rol alırken, şok bir ayrılık da yaşandı. Diziye geri dönen Moğol komutan Noyan, sonradan Müslüman olarak Ahmet adını alan Ares'i öldürdü.

TRT 1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'da Tekfur Ares, geçtiğimiz bölümlerde Müslüman olarak Ertuğrul Bey'den af dilemiş ve Ahmet adını almıştı. Sezon finalinin ardından büyük değişikliklerin yaşanacağı dizinin son bölümünde, geri dönen Noyan Ahmet'i kılıçla öldürdü. Ünlü oyuncu Cemal Hünal da diziye 117. bölümde veda etti.

Öte yandan Halime’nin ölümüyle sarsılan Kayı Obası’nda çarpıcı gelişmeler yaşandı. Diziye yeni katılan Oya Unustası'nın canlandırdığı Sugay Hatun, ilk defa seyirci karşısına çıktı. Kaybettiği bebeğini toprağa gömmek üzereyken Ertuğrul Bey'le karşılaşan Sugay Hatun, Ertuğrul'un oğlu Osman'ın süt annesi olacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Nice vakittir heyecanla beklenen Osman, nihayet doğmuş ve Kayı Obası’ndaki herkes büyük bir sevinç yaşamıştı. Ancak bu mutluluk pek uzun sürmemiş ve Halime’nin beklenmedik ölümüyle Kayı Obası’na büyük bir yas hâkim olmuştu. Bunun yanında eski düşman Noyan çıkagelmiş ve Ertuğrul’a karşı Tekfur Kritos ile iş birliği yapmak üzere buluşmuştu. Tekfur Kritos ise Marya’nın kendisine ihanet ettiğini öğrenmiş ve onun cezasını kesmişti…

Sitene Ekle