BIST 8.995
DOLAR 32,31
EURO 35,06
ALTIN 2.277,06
MEDYA

Yemekteyiz'de şoke eden hareket! Ev sahibi teftişe kalktı

TV 8'in sevilen programı Yemekteyiz'in önceki akşamki bölümünde Nurcan Hanım, Nevin Hanım'ın patlıcan kebabına yağlı demesi üzerine yerinden kalkarak tabağı aldı ve teftişe koyuldu.

TV 8'in sevilen programı Yemekteyiz'de yarışmacılar arasındaki kıyasıya rekabet devam ederken program, sık sık gergin anlara da sahne oluyor.

Haftanın üçüncü gününde Nurcan Hanım, Nevin Hanım'ın patlıcan kebabına yağlı demesi üzerine yerinden kalkarak tabağı aldı ve teftişe koyuldu.

Murat Özdemir kimdir nereli ne iş yapıyor? 45 yaşındaki Murat Özdemir, evli ve bir kız çocuk sahibi. Memleketi Bolu olan yarışmacı, aşçılık yapıyor. Murat Özdemir aynı zamanda fıtness yapmayı, gezmeyi ve boş bulduğu mekanlarda oturmayı çok seviyor.

Nevin Akyıldız kimdir nereli ne iş yapıyor? 25 yaşında olan Nevin Akyıldız, sözlü ve bu yaz evlenmeyi düşünüyor. Rizeli olan Akyıldız, İşletme ve ticaret bölümlerinden mezun ancak şu anda çalışmıyor. Yarışmacı inatçı ve hırslı birisi olduğunu söylüyor.

Nurcan Torak kimdir nereli ne iş yapıyor? 49 yaşında olan Nurcan toprak haftanın üçüncü gününde yarışacak. Evli olan yarışmacı bir kız ve bir erkek çocuk sahibi. Aslen Rizeli olan Nurcan Toprak, ev hanımı. Kendisini haksızlığa dayanamayan asabi birisi olarak tanımlıyor.

Anthony Mckınly kimdir nereli ne iş yapıyor? 34 yaşındaki Anthony Mckınly, haftanın 4. gününde yarışacak. Ressam olan yarışmacı, evli ve bir erkek çocuk sahibi. Aslen Belçikalı ve Fransız olan Anthony Mckınly, dövüş sanatlarıyla ilgilenmeyi, şiir ve güzel sözler yazmayı çok seviyor. Romantik, duygusal, inatçı ve sosyal birisi olduğunu söylüyor.

Seda Demirtaş kimdir nereli ne iş yapıyor? 37 yaşındaki Seda Demirtaş, iki erkek çocuk sahibi. Mimar asistanı ve Gayrimenkul danışmanı olan yarışmacı, aynı zamanda tiyatro oyunları yazıp oynuyor. Çocuklarla ilgilenmeyi çok seven Seda Demirtaş, etrafına çok sıkıntı yaratmayan, saygılı ve neşeli birisi olduğunu söylüyor.

Yemekteyiz yeni yarışmacılar Nurcan kimdir Murat ve Anthony nereli?Yemekteyiz yeni yarışmacılar Nurcan kimdir Murat ve Anthony nereli?Yemekteyiz yeni yarışmacılar Nurcan kimdir Murat ve Anthony nereli?Yemekteyiz yeni yarışmacılar Nurcan kimdir Murat ve Anthony nereli?HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

 

Sitene Ekle