BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.431,24
MEDYA

Survivor yeni bölüm tanıtımı Turabi krizi büyüyor

Survivor 67. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 10 Mayıs Perşembe akşamı ekrana gelecek olan bölüme Turabi ve Ünlüler takımı arasındaki gerilim damga vuruyor. İşte Survivor 2018'in 67. yeni bölüm tanıtımı

Survivor 2018'in bu akşam yayınlanacak yeni bölümüne, Turabi ve Ünlüler takımı arasındaki gerilim damga vuracak. Survivor'da son eleme konseyinde takım arkadaşlarının tamamının adını yazdığı Turabi, takımdan kendisini ayırmış ve 'Artık onlar benim arkadaşım değil. Bana yaşattıklarını onlara yaşatacağım' demişti.

Turabi'nin kimseyle konuşmadığı Ünlüler takımında Sema'nın 'Her şeye rağmen takımda ufak tefek çatlaklar olsa da motivasyon olarak iyiyiz. Çünkü en güzel günlerimize az kaldı' sözleri dikkat çekiyor.

 'TAKIMDA HUZURSUZLUK VAR'
Ümit Karan ise takımdaki huzursuzluğa dikkat çekerek, 'Evet takım içinde huzursuzluk var. Ama kimse kimseye savaş açmadı. En önemlisi takım ruhunu kaybederen oyunlarda kaybetmeye başlarsın' diyor.

ÖDÜL OYUNUNDA İKİ SÜRPRİZ
Survivor yeni bölünde ödül oyununu Alp Kırşan sunacak. Takımların çekiciler ve atıcı olarak ekipler halinde yarışacağı oyunda, kazanan takımı iki sürpriz ödül bekliyor. Oldukça zorlu parkurda takımlar ödül için kıyasıya bir mücadele yaşıyor.

BİRLEŞME PARTİSİNDE NELER OLACAK?
Survivor'da bu hafta sonu birleşme partisi ekranlara gelecek. Aleyna Tilki'nin konser vereceği partiye, 3 Adam'dan İbrahim Büyükak da konuk olacak. Survivor'da birleşme partisi geleneği haline gelen şarkı yarışmasında ise Survivor yarışmacıları bu defa sahnede mücadele edecek. Yarışmanın jüri koltuğunda ise Aleyna Tilki ve İbrahim Büyükak olacak. Birleşme haftasında ayrıca, prodüksiyon ile yarışmacılar arasında hem futbol maçı, hem de Anlat Bakalım oyunu yapılacak

Sitene Ekle