BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,94
ALTIN 2.445,41
HABER /  GÜNCEL

Muhafazakarların ikinci eş kriteri!

Daha önce yaptığı açıklamayla muhafazakar kesimi kızdıran Nuh Gönültaş, yeniden tartışmaların odağı olacak!

Abone ol

"Muhafazakarlar ikinci evlilik yapıyor, adresleri de Başakşehir..." çıkışıyla İslamcıları kızdıran Bugün gazetesi yazarı Nuh Gönültaş yine ilginç bir çıkışla gündeme damga vuracak! 

Haberturk gazetesinden Kutlu Esendemir'e konuşan Gönültaş,
bu kez de "Zenginleşen dindar, sosyal ortama girmek için ikinci eşi başörtüsüz seçiyor" dedi.

İKİNCİ EŞ TÜRBANSIZ

"Gizli evlilikler artıyor, Başakşehir'de ikinci evler açılıyor" diyen Gönültaş şimdi de "Zenginleşen dindarda 2. eş ihtiyacı doğuyor" diyor.

Gönültaş, muhafazakar kesimin ikinci eşi sosyal hayattaki ihtiyaçtan dolayı aldığını belirterek, "İlk eşi kapalı olduğu için her yere götüremiyor. Onun için başı açık olanı alıp, sosyal hayatın gereklerini yerine getiriyorlar" dedi.

BAŞÖRTÜLÜLER CİPE BİNİYOR

Gönültaş'a göre "İkinciler başı açık ve sosyal kadınlar oluyor. Zenginleşenler ise sınıf atlıyor. Çocuklar ABD'de okutuluyo, baş örtülüler cipe biniyor. Dini hayatlar yumuşuyor"

HAYAT SEKS VE ALKOLDEN İBARET DEĞİL

Bülent Arınç'ın 'Hayat seks ve alkolden ibaret değil' sözlerine de değinen Gönültaş, "Bu konumda olan insanların söyledikleri sözlerin toplumda meydana getireceği dalgalanmayı düşünmesi lazım. Elbette hayat seks ve içkiden ibaret değil. Bu genel bir laf. Özel hayatlara indirgeyince sorun ortaya çıkıyor. Her insanın hayatında bunların yeri olabilir, ama vardır yani. AK Partililer'in içkiyle araları olmayabilir ama seksle ilgisiz olduklarını söyleyemeyiz. Bu sözü ederken Bülent Bey'in kastının ne olduğunu elbette bilemem ama bu konu üzerinden hayat tarzı tartışmaları yapanlara yönelik olarak, "Bu kadar da abartmayın" demek istemiş olabilir" dedi.