BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,71
ALTIN 2.409,66
HABER /  GÜNCEL

Muğla hava durumu son uyarı fena başladı

Muğla hava durumu saatlih tahmin fena sağanak yağş bastırdı. Muğla hava durumu meteoroloji son tahminlerine göre yeni haftaya kadar şiddetli sağanak yağışlar görülecek. Marmaris, Bodrum ve Datça hava durumu için alarm veren meteorolji vatandaşları uyardı. Aman sele dikkat!

Abone ol

Muğla hava durumu çok fena sağanak yağış başladı meteoroloji sel baskınlarına karşı uyardı. Marmaris, Bodrum, Datça hava durumu için kırmızı alarm çok şiddetli sağanak yağış yeni haftaya kadar devam edecek.  Muğla'da yerel olarak kuvvetli sağanak şeklinde olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU: Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Batı Karadeniz'in batısı,Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Van, Bitlis, Eskişehir, Karabük, Bartın, Kastamonu, Karabük ile Şırnak ve Hakkari çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Hakkari çevrelerinde yer yer karlakarışık yağmur ve kar, Ege ve Batı Akdeniz kıyı kesimlerinde yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde olmak üzere Muğla'nın Bodrum, Marmaris ve Datça ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülke genelinde 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor. Rüzgar genellikle güney yönlerden, kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Muğla'nın Bodrum, Marmaris ve Datça ilçelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak şeklinde olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.