BIST 9.557
DOLAR 32,49
EURO 34,77
ALTIN 2.490,04
HABER /  GÜNCEL

Ehliyet yenileme 2018 randevu sistemi EGM

Ehliyet yenileme randevusu nasl olur, yeni ehliyet alma şartları neler, EGM ehliyet yenileme randevu sistemi 2018 gerekli belgeler soruları merak konusu oldu. 2018 ehliyet yenileme gerekli belgeler ve online ehliyet yenileme başvuru EGM https://surucurandevu.egm.gov.tr/ sayfası internetaber'de.

Abone ol

Eski tip ehliyeti yenilemek için neler gerekli, ehliyet yenileme nasıl olur, ehliyet yenileme için gerekli belgeler nelerdir detayları derledik. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM)'den online randevu alınması gerekiyor. Ehliyet yenileme için gerekli evraklar nelerdir? 

ESKİ TİP EHLİYET NASIL YENİLENİR: 1. Eski sürücü belgesi 2. Nüfus cüzdanı, Pasaport veya Avukatlık Kimliği 3. Sürücü sağlık rapor 4. 15 TL (13 TL değerli kağıt bedeli, 2 TL vakıf payı) bedelinin vergi dairelerine veya anlaşmalı bankalara yatırıldığına dair makbuz 5. 2 adet fotoğraf (5x6 ebadında arka fon beyaz olacak şekilde biyometrik vesikalık fotoğraf) 6. Kan grubunu belirtir belge veya yazılı beyan.

RANDEVU İÇİN TIKLAYIN

EHLİYET DEĞİŞTİRMEK İÇİN GEREKLİ BELGELER: Başvuran kişinin sürücü belgesi alması için nasıl başvuru yapması gerekir? Gerekli bilgi ve belgeleri hazırladıktan sonra randevu sisteminden başvuru yaparak herhangi bir trafik tescil kuruluşundan işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Sürücü belgesi randevu sistemi üzerinden giriş yapabilmek için mutlaka bir e-posta adresinin bulunması gerekmektedir. Formda istenen bilgiler eksik veya yanlış girildiğinde başvuru iptal edilecektir.

NOT: Trafik tescil kuruluşlarında harç, değerli kağıt ve hizmet bedeli ücretleri elden tahsil edilmeyecektir. Ücretlerin Maliye Bakanlığının veznelerine veya anlaşmalı bankalara yatırılması gerekmektedir.