BIST 9.821
DOLAR 32,58
EURO 35,05
ALTIN 2.459,31
HABER /  MEDYA

Müge Anlı Murat Pınarbaş son durum ne Denizli'de kart bulundu

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında 29 yaşındaki kayıp Murat Pınarbaş her yerde aranıyor. Peki Murat Pınarbaş bulundu mu 13 Kasım son durum ne? Denizli'de kaybolan Murat Pınarbaş'ı arkadaşı Fatih mi öldürdü? Gelin hep birlikte olaya bakalım.

Abone ol

DENİZLİ'de 18 Ekim tarihinden beri kayıp olan 29 yaşındaki Murat Pınarbaş her yerde aranıyor. Acılı aile çocuklarını bulabilmek için Müge Anlı'nın programına başvurdu. Peki Murat Pınarbaş bulundu mu yakın arkadaşı Fatih mi öldürdü?

Murat Pınarbaş ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Denizli'nin Honoz ilçesinde kaybolan Murat Pınarbaş'a ait bir sim kart bulundu. Honoz ilçesinde bulunan bu kart Murat Pınarbaş'ın öldürüldüğüne dair şüpheleri gözler önüne serdi. 

KÖPEKLER ARAMA YAPIYOR

Sim kartın bulunmasının ardından köpekler olay yerinde arama çalışmaları yapıyor. Sim kartın bulunmasıyla birlikte arama çalışmaları iyice hızlandı. 

MURAT PINARBAŞ OLAYI NE?

İddiaya göre Fatih isimli bir genç Rus bir kadınla dünyaevine girdi. Rus kadından boşanan Fatih, Murat'ın da dahil olduğu 8 kişilik arkadaş listesi hazırlıyor ve intikam alacağını söylüyor. Bu olay ortaya çıktıktan sonra o 8 kişilik gruptan Soner isimli gencin de kayıp olduğu belirtildi. 

Murat Pınarbaş'ın kaybolmasında şüphelenilen Fatih Bayrak'ın fotoğrafı canlı yayında paylaşıldı.