BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Kısıklı'da çok sürpriz zirve! Dün akşamdan sonra...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım'ın son dakika sürpriz bir şekilde Kısıklı'da Erdoğan'ın evinde biraraya geldi. Sürpriz zirve yaklaşık bir buçuk saat sürdü.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım, dün akşamki zirvenin ardından bu sabah tekrar buluştu.

Erdoğan ile Yıldırım'ın son dakika sürpriz zirvesi Kısıklı'da gerçekleşiyor...

Saat 10:30 sularında Tuzla'daki konutundan çıkan Başbakan Yıldırım'ın Vahdettin Köşkü'ne geçmesi bekleniyordu. Ancak Başbakan Binali Yıldırım'ın konvoyu sürpriz bir şekilde Kısıklı'ya yöneldi. Başbakan Yıldırım'ın makam aracı saat 11.00 sularında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konutuna girdi.

Başbakan Binali Yıldırım, yaklaşık 1.5 saatlik görüşmenin ardından saat 12.30 sularında Kısıklı'dan ayrıldı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, bugünkü resmi programında Başbakan Binali Yıldırım ile bir görüşmesi yer almıyordu. Erdoğan, bugün 14:30'da Atatürk Havalimanı'ndan Rusya'ya hareket edecek.

DÜN AKŞAM 3 SAATLİK ZİRVE YAPILMIŞTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün akşam saatlerinde Başbakan Yıldırım ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ı Mabeyn Köşkü'nde, kabul etmişti. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da hazır bulunduğu toplantı 3 saat sürmüştü.

Görüşmede, Erdoğan'ın Binali Yıldırım'dan ABD ziyaretiyle ilgili bilgi aldığı, ayrıca Erdoğan'ın bugün başlayacağı Rusya ziyaretinin de ele alındığı belirtilmişti.

İstanbul'da sürpriz zirve! Erdoğan, Yıldırım ve Akar...