BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Müge Anlı Murat Pınarbaş bulundu mu acılı aile kriz geçirdi

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında 29 yaşında kayıp olan Murat Pınarbaş her yerde aranıyor. Acılı aile çocuklarını bulabilmek için Müge Anlı'ya başvurdu. Murat Pınarbaş'ın babası canlı yayında kriz geçirdi. Murat Pınarbaş bulundu mu son durum ne?

Abone ol

18 Ekim'den beri kayıp olan Murat Pınarbaş'tan haber alınamıyor. İddiaya göre Murat'ın çocukluk arkadaşı olan Fatih Rus bir kadın ile evliydi. Daha sonra bir iddia sonrası boşanan Fatih, intikam yemini etti. Peki Murat Pınarbaş'ın kaybolmasında Fatih'in mi parmağı var? Gelin hep birlikte bakalım.

29 yaşındaki Murat Pınarbaş 18 Ekim tarihinden beri kayıp. Bir ayı geçen süredir kayıp olan Murat Pınarbaş'ın akıbeti merak ediliyor. Acılı aile Müge Anlı'nın programına başvurarak çocuklarını bulmak istiyor. 

İddiaya göre Murat Pınarbaş ile Fatih çocukluktan beri arkadaş. Fatih Rus bir kadınla dünyaevine girdi. Fatih'in babası da bir iddia ortaya atıyor ve eski eşinin 8 arkadaşıyla birlikte olduğunu söylüyor. Bunun üzerine intikam alacağını söyleyen Fatih'in yakın arkadaşı Murat Pınarbaş'ın kaybolmasında bir bağlantısının olup olmayacağı araştırılıyor.

8 KİŞİDEN SONER DE KAYIP

Fatih, bu iddia üzerine 8 kişinin adını sayıyor. Murat Pınarbaş'ın ailesi çocuklarını bulabilmek için harekete geçerken bir gerçekle daha karşılaşıyor. Fatih'in bu sözü üzerine 8 kişi arasında adı bulunan Soner Kızılırmak'ta kayıp!

AİLE CANLI YAYINDA SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Canlı yayında başvuruda bulunan aile olayı anlatırken sinir krizi geçirdi. Murat Pınarbaş'ın babası durumu anlatırken montunu bile çıkaramadığı görüldü.