BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Müge Anlı Mehmet Elbay bulundu mu son durum ne?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 8 aydır kayıp olan Mehmet Elbay hala aranıyor. Kayıp eşyalarının yanmış olarak bulunduğu Mehmet Elbay bulundu mu son durum ne? Mehmet Elbay öldü mü kızı ve kardeşi ne diyor?

Abone ol

ATV'de yayınlanan Tatlı Sert programına bir skandal damga vurdu. 8 aydır babasını arayan Büşra Elbay programa başvurdu. Peki Mehmet Elbay bulundu mu öldürüldü mü? 

Gaziantep'de 8 ay önce kaybolduktan sonra aranmaya başlayan Mehmet Elbay ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Programa katılan ve Mehmet Elbay'ın eşi olan Nesime ortaya şoke eden bir iddia ortaya attığı. Nesime'nin söylediğine göre Mehmet Elbay'ın yatalak eşi onu aldatıyordu ve bundan kardeşinin de haberi vardı.

Yanmış bir şekilde gözlük ve tırnak makasının bulunmasıyla soruşturma yeniden başlatıldı. İlk başlarda iddiaya göre Mehmet Elbay, bir arsa mevzusu nedeniyle öldürüldü. Fakat programa katılan adam böyle bir şey olmadığını ve bir arsa için Mehmet Elbay'ı öldürmediğini söyledi.

PEKİ MEHMET ELBAY YAŞIYOR MU?

Programı izleyen herkes Mehmet Elbay'ın akıbetini merak ediyor. Mehmet Elbay'ın kardeşini Nesime'nin ortaya attığı iddiaya göre kızı Büşra, annesini korumak için her şeyi saklıyor. Henüz bulunamayan Mehmet Elbay yaklaşık bir aydır canlı yayında aranıyor.