BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.325,79
HABER /  MEDYA

Müge Anlı Fatma Uyanık bulundu mu yeni gelişmeler var

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında 1 aydır kayıp olan 32 yaşındaki Fatma Uyanık her yerde aranıyor. Karaman'da kayıp olan ve bulunma çalışmaları devam eden Fatma Uyanık için özel ekip İstanbul'dan geldi. Peki Fatma Uyanık bulundu mu?

Abone ol

KARAMAN'da bağ evinde görüntülendikten sonra kaybolan Fatma Uyanık ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Kaçırıldığı düşünülen Fatma Uyanık için İstanbul'dan özel ekip geldi ve arama çalışmalarına katıldı.

32 yaşındaki Fatma en son 6 Ekim tarihinde Karaman'da bağ evinde görüntülenmişti. Vahap Varlı ve arkadaşı Alperen'in anlattıklarından yola çıkarak olay çözülmeye çalışıyor. Mehmet Dağcı'nın anlattıklarına göre Vahap Varlı'nın arabasında bir kadın olduğunu söylüyor.

PEKİ KİM DOĞRU SÖYLÜYOR?

Herkes merakla Fatma Uyanık'a ne olduğunu merak ediyor. Fatma Uyanık ile ilgili yeni gelişmeler yaşanırken Mehmet Dağcı ve Vahap Varlı'nın anlattıklarının birbiriyle çelişmesi şüphe uyandırdı. 

YENİ EKİP GELDİ

Fatma Uyanık ile ilgili araştırmalar devam ederken İstanbul'dan bir ekip araştırma yapmak için geldi. Bağ evleri tarafından yapılan araştırma tüm hızıyla devam ediyor.