BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Müge Anlı 18 yaşındaki Muhammet'in sır ölümü bir anda bayıldı

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında 22 gündür kayıp olan Muhammet Sevinç'in cansız bedeni bulunmuştu. Muhammet Sevinç' içecek ve çekirdek verildikten sonra komaya giriyor ve hayatını kaybediyor. Acılı aile şüpheli ölümün araştırılmasını istiyor.

Abone ol

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında 22 gündür kayıp olan 18 yaşındaki Muhammet Sevinç aranıyor. Acılı aile 27 Ekim tarihinde Müge Anlı'nın programına başvurmuştu. Okula gitmeyen ve pazarcılık yapan Muhammet ile ilgili acı haber geldi. Muhammet'in kayıp olduğu gün öldüğü anlaşıldı. Peki Muhammet neden öldü öldürüldü mü? Gelin hep birlikte olaya bakalım.

18 yaşındaki Muhammet Sevinç pazarda çalıştıktan sonra İstanbul Bayrampaşa'da bir kahvehaneye gidiyor. Daha sonra orada bir kişi tarafından çekirdek ve içecek verilen Muhammet Sevinç bayılıyor ve komaya giriyor. Komaya girdikten sonra hayatını kaybeden Muhammet Sevinç'in şüpheli ölümüyle ilgili araştırmalar devam ediyor. 

MUHAMMET UYUŞTURUCU KURBANI MI?

Aile Muhammet'in kötü alışkanlıklarını olmadığını söyledi. Fakat Muhammet'in o gün kimliği belirlenemeyen kişi tarafından uyuşturucu içtiği söylendi.  Muhammet'e bir şey içiren ve çekirdek veren kişi Muhammet bayıldıktan sonra telefonu alıp kaçtı!