BIST 10.320
DOLAR 32,28
EURO 35,10
ALTIN 2.473,06
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Müdürün odasında dayak dehşeti

Bir okul müdürünün odasına gizlediği kamera görüntüleri dehşeti görüntüledi

Abone ol

Kamera görüntülerinde, kız arkadaşının elini tuttuğu gerekçesiyle bir öğrencinin, kızın babası ve okula gelen polisler tarafından dövüldüğü belirlendi.

Geçen yıl aralık ayında meydana gelen olayda, Baro Meslek Lisesi 3. sınıf öğrencisi Salih O. (19), kız arkadaşı G.P. ile okul bahçesinde el ele dolaşırken okul müdürü Şükriye Ç. tarafından görüldü.

İddiaya göre bu duruma sinirlenen Şükriye Ç., gençleri müdür odasına çağırarak, "niçin okulda bu şekilde dolaştıklarını sordu". Okul müdürü Şükriye Ç., durumu genç kızın ailesine bildirdi.

Kızın ailesinin geldiğini duyan Salih O., müdür odasından kaçtı. Okul müdürünün polise haber vermesi üzerine gelen polis ekipleri, Salih O."yu okul duvarından atlayarak kaçmak isterken yakaladı.

Müdür odasına getirilen Salih O., burada kızın babası A.P. tarafından darpedildi ve polisler tarafından tartaklandı. Salih O., ailenin şikayetçi olmaması üzerine ifadesinin alınmasından sonra serbest bırakıldı. Okul müdürü ve polisler hakkında suç duyurusunda bulunan Salih O., elinde kanıt olmaması nedeniyle bir sonuç alamadı. Birkaç gün önce bir öğretmenin müdür odasında tesadüfen bulduğu görüntülerin ortaya çıkması üzerine Salih O., bu görüntüleri kanıt göstererek yeniden savcılığa başvurdu. Salih O., görüntülerin kanıt olacağının belirlenmesinden sonra yarın Antalya Adliyesi"ne avukatlarıyla birlikte giderek suç duyurusunda bulunacak.