BIST 9.977
DOLAR 32,39
EURO 34,77
ALTIN 2.435,53
HABER /  GÜNCEL

Müdür öğrenciyi öptü iddiası

Annesi içeri girdiğinde şok oldu. Kızı öpen müdürün gerekçesi farklıydı.

Abone ol

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, diplomasını almaya giden ilköğretim okulu öğrencisini, odasında sıkıştırarak dudaklarından öptüğü öne sürülen müdür yardımcısı tutuklandı.

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne şikayette bulunan anne F.M., diplomasını almak için okula birlikte gittiği 13 yaşındaki kızı A.G.M.'nin, Müdür Yardımcısı M.G. tarafından makam odasında sıkıştırılarak dudaklarından öpüldüğünü iddia etti.

Olaya tesadüfen tanık olduğunu söyleyen F.M., “Kızım diplomasını almak için müdür yardımcısının odasına gitti. Ben dışarda kendisini bekliyordum. Kızım uzun süre gelmeyince ben de müdür yardımcısının odasına gittim. Kapı aralıktı. İçeriye baktığımda Müdür Yardımcısı M.G. kızımı sıkıştırmış dudaklarından öpüyordu. Çılgına döndüm. Odaya girip kendisine hakaret ettim, yumrukladım. Cezalandırılmasını istiyorum'' dedi.

Gözaltına alınan Müdür Yardımcısı M.G. ise suçlamayı kabul etmeyerek, “Onu kendi kızım gibi öperek uğurlamak istedim. Annesi yanlış anladı'' diye ifade verdi.

Sorgulamasının ardından, ‘Küçük yaştaki kız çocuğuna cinsel istismar’ suçundan mahkemeye çıkartılan Müdür Yardımcısı M.G. tutuklanarak cezaevine konuldu.