BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,09
ALTIN 2.472,01
HABER /  GÜNCEL

Müdür dayağı yüzünden kendini astı

Hem sınıf arkadaşlarının, hem sevdiği kızın önünde azarlanmak ve dayak yemek Tolga'ya ağır geldi. Kendini asarak intihar etti.

Abone ol

Öğretmen dayağı gencecik bir çocuğun hayatına mal oldu. Kız arkadaşının yanında azarlanmayı ve dayak yemeyi gururuna yediremeyen Tolga kendini astı.

Tolga ve Esra Nevşehir'in Avanos ilçesinde bir lisede eğitim görüyorlardı.

İkisi de aynı sınıftaydı. Lise 3'e gidiyorlardı.

Genç kalplerinde birbirlerinin aşkı düşmüştü. 2 yıldır gözleri başkasını görmüyordu.

Tenefüste birbirlerinden ayrılmayan çift müdürün dikkatinden kaçmadı.

Okulun müdürü aynı zamanda Trafik Dersi'ne de geliyor ve çifti gözlem altında tutuyordu.

O gün sınıfta arkadaşlarının arasında Tolga'yı azarladı ve onu odasına götürürek dayak attı.

Dayak yemeyi gururuna yediremeyen Tolga son kez Esra'ya sarıldı ve "intihar edeceğim" diyerek koşmaya başladı.

Tolga'yı bulduklarında dayısının evinde kendisini kabloyla asmıştı...

Bulan ise Esra'nın haber verdiği kardeşi Tuna'ydı.

Tuna gördüklerini şöyle anlattı:

"Okul müdürü aynı sınıfta okuduğum ağabeyime, kız arkadaşıyla görüştüğü gerekçesiyle azarladı. Odasına çağırarak ağabeyimi dövdü. Okul çıkışı bir anda kaybolan ağabeyimi aramaya başladım. Daha sonra kız arkadaşından bana telefon geldi. Ağabeyimin intihar etmek üzere olduğunu ve kurtarmamız gerektiğini söyledi.

Ben bunu duyunca şok oldum ve koşarak dayımın evine gittim. Gördüğüm manzara karşısında ne yapacağımı şaşırdım ve elim ayağım titredi. Arkadaşım Süleyman ile kendisini su borusuna internet kablosuyla bağladığı yerden çıkardık. Okul müdürü her zaman ağabeyime yükleniyordu" dedi.

Yaşanan olayların ardından okul müdürünün sessizliğini koruduğunu söyleyen Tuna, "Okul müdürü ağabeyimin bulunduğu ve kendisine dayak attığı bölümü güvenlik kameralarından silmiş. Şimdilerde ise kayıplarda. İnşallah cezasını görür" diye konuştu.

Tolga'yı ipten alan arkadaşı Süleyman Korkmaz ise, arkadaşının okul müdürü tarafından dövüldüğünü iddia etti.

Acılı baba ise evladına karşı işlenen suçun, suçlular tarafından cezalarının verilmesi için sonuna kadar gideceğini söyleyerek, "Gelecek otopsi sonucunu bekliyoruz. 3 evladım vardı birini kaybettim. Hala yaşanan olaya inanamıyorum" diye konuştu.

Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Harun Fatsa ise, şu anda olayı araştırdıklarını, ilk izlenimin okulla alakalı olmadığı kaydederek, "Gerekirse olayla ilgili inceleme başlatacağız" şeklinde konuştu.