BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Müde Ar çileden çıktı

Müjde Ar, başından geçen ilginç bir olayı anlattı. Bu olay Ar'ı çileden çıkartmış.

Abone ol

Müjde Ar, NTV'de yayınlanan 'Haydi Gel Bizimle Ol' programında başından geçen ilginç bir olayı anlattı. İşte Ar'ı çileden çıkartan olay...

Pınar Kür, Çiğdem Anad ve Aysun Kayacı ile birlikte NTV'de 'Haydi Gel Bizimle Ol' programını sunan sinema sanatçısı Müjde Ar, yol kenarında otostop çeken ilkokul öğrencilerine yardımcı olmak isterken başından geçen can sıkıcı olaydan bahsetti.

Ar, bir grup ilkokul öğrencisinin yolda otostop çektiğini görünce durduğunu ve arabanın içine yettiği kadarını da alarak ilerlediğini belirtti ve sonrasında yaşadıklarını şöyle anlattı:

KAN BEYNİME ÇIKTI

"Gaza bastım gidiyorum, arkamdan akıl almayacak hareketler, parmak haraketleri. İlkokul çocuğu... Bir tanesi 'fa..şe' diye, yani daha fena şekilde bağırıyor... Bende de bu şeker var ya kan beynime çıktı. Gerisin geriye döndüm ve çocuğun peşine düştüm. Oturduğu yeri falan buldum, ertesi gün de okula gideceğim. Sonrada vazgeçtim. Ama nasıl bir hakaret. Bunu yapan çocuk 8 yaşında. Kendince haklı sebebi var, diyor ki 'Bu kadın beni almadı'... Tamam küfredebilir, şey yapabilir ama ben hayatımda böyle bir küfür duymadım. Korkunç bir şeydi." (televizyongazetesi)