BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Molotoflu saldırılar güvenlik kamerasında

İstanbul Emniyeti Terörle Mücadele ekiplerinin sabah düzenlediği operasyonda gözaltına alınan Yurtsever Demokratik Gençlik Hareketi üyelerin...

Abone ol

İstanbul Emniyeti Terörle Mücadele ekiplerinin sabah düzenlediği operasyonda gözaltına alınan Yurtsever Demokratik Gençlik Hareketi üyelerinin, otobüs ve işyerlerine yönelik molotoflu saldırıları güvenlik kameralarına yansıdı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bu sabah “Yurtsever Demokratik Gençlik Hareketi"ne yönelik çeşitli adreslerde operasyon düzenledi. Şişli, Gaziosmanpaşa, Beyoğlu, Kağıthane, Küçükçekmece ve Esenler’de düzenlenen operasyonlarda 17 kişi gözaltına alındı. Operasyonda gözaltına alınan zanlıların, otobüs ve işyerlerine yönelik molotoflu saldırıları, güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde eylem yapan göstericiler, dükkanını kapatan bir esnafa molotof kokteyli ile saldırıyor. Bir diğer görüntüde bir diğer işyerine ses bombası atılıyor. Görüntülerde bir belediye otobüsüne saldırı anı da yer alıyor.
Sözkonusu olaylarda güvenlik kameralarını inceleyen polis, saldırıyı gerçekleştiren kişilerin kimliklerini tespit etti. Bu sabah düzenlenen operasyonda, kimlikleri belirlenen zanlılar gözalatına alındı. Zanlıların İstanbul Emniyeti’ndeki sorgusu devam ediyor.
(İHA)