BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Modacıların en muhteşem otelleri

Şimdiye kadar tasarladıkları giysiler giyiliyor, kozmetik ürünleri kullanılıyor, gözlükleri takılıyordu. Ama şimdi onların konuğu olmak da mümkün

Abone ol

İNTERNETHABER

Dünyanın en bilindik ve lüks markalarının sahipleri, güçlerini bambaşka bir alanda daha kullanıyorlar artık. Moda sadece giydiğiniz kıyafet değil, aynı zamanda yaşam tarzıdır diyen modacılar, şimdi birbiri ardına açtıkları otellerle, kendi yaşam tarzlarını birleştiriyorlar.

Missoni’nin zigzaglarından, Versace’nin krallara layık tarzına dev markaların otelleri dünyanın en arzu edilen noktalarında açılıyor.

İŞTE DEV MODACILARIN BÜYÜLEYİCİ OTELLERİ...

[PAGE]

Versace- Palazzo Versace

Modacı otellerinin ilki... İtalyan modacı Donatella Versace tarafından 2000 yılında Avustralya’nın Gold Coast bölgesinde açıldı. Palazzo Versace, yani Versace Sarayı adı verilen otel, Donatella Versace’nin moda ve dekorasyonda trend yaratma tutkusunundan ortaya çıkmış.



[PAGE]

Giorgio Armani- Armani Otel

Dubai'de yer alacak yedi otelin ile üç tatil yerinin iç mekanları ve tesisleri, Dubai tabanlı proje geliştirici EMAAR Properties tarafından üstlenilen bir milyarlık proje kapsamında, İtalyan moda tasarımcısı Giorgio Armani vizyonu ile şekillendi.



[PAGE]

Betsey Johnsson- Betseyville

Betsey Johnson'un Meksika'daki evinin adı. Ev gerçekten müthiş. Odaları konumu, dekorasyonu bahçesi ve yeri ile herkesi özendirebilecek bir mekan. Jonhson evini o kadar seviyor ki, aynı isimle kolleksiyonlar hazırlıyor ve sonra düşünüyor, taşınıyor, burayı başkalarıyla da paylaşmaya karar veriyor ve Villa Betsey adında bir butik otel yaptırıyor.


[PAGE]

Bulgari- Bulgari Otel

Ünlü mücevher ve saat markası Bvlgari’nin kendi adını taşıyan oteli Milano’nun Brera bölgesi ve Bali’de bulunuyor.


[PAGE]

Camper- Casa Camper

Katalan tasarımcı Fernando Amat’ın yarattığı otel, Barcelona’da 19. yüzyıla ait bir yapıdan çevrilen Casa Camper, misafirlerine şehrin ortasında sakin yaşam vaadeden bir butik otel. Otele girer girmez girişte misafirlerin kullanması için tavandan asılı olarak hazır bekleyen bisikletlerle karşılaşıyorsunuz.


[PAGE]

Krizia- K Club

Krizia K Club adı altındaki resort otel, Karayipler’deki Barbuda adasında. 28 bungalovdan oluşan otel Krizia markasının baş tasarımcısı ve sahibi Mariuccia Mandelli’ye ait.


[PAGE]

Salvatore Ferragamo- Lungarno

Salvatore Ferragamo, İtalyan lüks marka, Lungarno Oteller zincirlerinin sahibi. Floransa’daki farklı çeşitteki otellerin yanısıra, grubun bir de Roma’da oteli bulunuyor.


[PAGE]

Missoni- Missoni Otel

Ünlü İtalyan marka Missoni'nin 4 yıllık uğraş sonunda açtığı, Edinburgh (İskoçya) ‘daki Hotel Missoni, Radisson Sas otellerinden tanınan Rezidor Grup ile Missoni ailesinin birlikteliği sonucu 136 odalık oteli lüks oteli.


[PAGE]

Christian Lacroix- Petit Moulin

Bir diğer dev isim Christian Lacroix'un Paris'teki Petit Moulin adlı butik otelinin 17 odası bulunuyor. 60'ların mobilyaları ve 17. yüzyıl mimari anlayışı ile dekore edilmiş.

,

[PAGE]

Byblos- Byblos Art Otel

İtalya'nın Verona şehrine birkaç km uzaklıkta olan Byblos Art Hotel'in 60 odası bulunuyor. 15. yüzyıldan kalma villada Byblos markasının etkilerini görmek mümkün.