BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Polat Towerda korkunç cinayet

Şişli'de döviz büfesi sahibi olan Fatih Edremit, kaldığı rezidansın 22. katında vuruldu. Mafya babası Hasan Heybetli gözaltında..

Abone ol

Şişli'de Fatih Edremit adlı döviz büfesi sahibi, kaldığı rezidansta silahla vurularak öldürüldü.

Beşiktaş'taki Polat Tower'e gelen iki kişi, güvenlik görevlilerine 22'nci kat 124 numaralı odada kalan Fatih Edremit (52) ile görüşmek istediklerini söylediler. Görevliler, Fatih Edremit'le konuştuktan sonra iki kişinin içeri girmesine izin verdi. Bir süre sonra iki saldırgan, Polat Tower'dan hızla çıkıp, bir taksiye binerek kaçtı. Durumdan şüphelenen güvenlik görevlileri, Fatih Edremit'e telefonla ulaşamayınca odasına çıktılar.

Açık kapıdan içeri giren görevliler, Fatih Edremit'i yerde kanlar içinde yatarken buldular. Ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Fatih Edremit'in göğüs, karın boşluğu ve bacaklarından vurulduğu belirlendi. Ameliyata alınan Fatih Edremit kurtarılamadı.

 

HASAN HEYBETLİ GÖZALTINDA

 

Güvenlik görevlilerinin ifadesini alan polis, giriş ve 22'nci kattaki güvenlik kameralarına da el koydu. Saldırının, Fatih Edremit'in tanıdığı kişilerce yapıldığını düşünen polis, Edremit'in yakınlarından bazılarının ifadesine başvurdu. Polis olayla ilgili Hasan Heybetli ve bir kişiyi gözaltına aldı. Cinayetle ilgili inceleme devam ediyor.

 

 

CİNAYET İÇKİ MASASINDA İŞLENMİŞ... GELİŞMELER DİĞER SAYFADA...

 

[PAGE]

 

 

İÇKİ MASASINDA TARTIŞMA ÇIKINCA...

 

Polis, tetiği çekenin kimliğini belirledi. Müteahhit Edremit'i öldüren silahın tetiğini aynı masada içki içtiği kişi çekmiş. Edremit'in, aralarında Hasan Heybetli'nin de bulunduğu konuklarını rezidansına kendisinin davet ettiği belirlendi.

 

Polis, cinayetin içki masasında aniden gelişen bir tartışma nedeniyle işlendiği üzerinde duruyor. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan ve sorgusu süren Hasan Heybetli'nin cinayetle direkt ilişkisinin olmadığı, ancak cinayetin işlendiği rezidanstaki konuklardan biri olduğu belirtiliyor.

 

Güvenlik kameralarındaki incelemesini tamamlayan polis olaydan sonra kaçan biri tetiği çeken 2 şüphelinin yakalanmasına çalışıyor.