BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Modacıdan ensest ilişki itirafı!

Ünlü modacı Barbaros Şansal yaptığı açıklamalarla şaşkına çevirdi

Abone ol

4 dil okuyup-yazabiliyor.. Kitabı var..Pek çok üniversitede kürsüsü var. Atatürkçü. Nitelikli. Hayvanlar ve hakları için çalışıyor. Tutuklu hasta yakınları ile ilgileniyor. Madde bağımlısı çocuklar ile çalışıyor. Çünkü sahada. Saha kenarında durmuyor. Benim başka memleketim yok deyip yardıma ihtayacı olan herşeye koşuyor. Bir dahaki seçimlerde Ankara'dan bağımsız milletvekili olmak istiyor. 

Yaptığı açıklamalarda gündeme bomba gibi düşen ünlü modacı Barbaros Şansal öyle bir itirafta bulundu ki...

Ayaklıgazeteden Sibel Savaş ünlü modacı Barbaros Şansal'ın bilinmeyenlerini yazdı. 7 yaşında eşcinsel olduğunu anladığını söyleyen Şansal yaptığı açıklamalarla şoke etti.

Birçok ünlü kadın veya erkekle birlikte olduğunu söyleyen ünlü modacı Şansal, '' Ufakken killing diye bir fotoroman okurduk. Killing her romanın sonunda soyunur ve romanda sadece arkadan görüntü olurdu. Sanırım ilk ona aşık oldum. Eşcinsel olduğumu anladığımda ise abimi ensest ilişkiye zorladım.'' dedi.

İşte Sibel Savaş'ın röportajından çarpıcı başlıklar;

'7 YAŞINDA EŞCİNSEL OLDUĞUMU ÖĞRENDİM'

S: Barbaros, eşcinsellere hep sorarlar ya pasif misin, aktif mi? Ne diyeceksin bu konuda? Sen hangisisin ? Ve kaç yaşında anladın eşcinsel olduğunu?

B:Böyle bir şey yok. Nasıl ki heteroseksüel insanlar hep aynı pozisyonda seks yapmıyorsa, eşcinsellerde aynı pozisyonda seks yapmıyor. Ben ama aslında pasif olmayı çok isterdim ama belki benim fizyolojik yapımdan, kimliğimden ve karakterimden aktif diye seçtiğim bütün erkekler pasif çıktı. Kimse hayatı boyunca sadece aktif veya pasif olamaz. Sekste mutluğun formülü ise 69 artı 31- etti sana %100 lük mutluluk.

Ben 7 yaşındayken anladım eşcinsel olduğumu ve abimi ensest ilişkiye zorladım. Ufakken killing diye bir fotoroman okurduk. Killing her romanın sonunda soyunur ve romanda sadece arkadan görüntü olurdu. Sanırım ilk ona aşık oldum. Ve ben oyun oynarken hep killingin sevgilisi Diana olmak istedim. Bu böyle çocuk oyunu gibi gelişen bir olaydı. Ve o şekilde devam etti..

'ÜNLÜLERLE BİRLİKTE OLDUM'

S:Hiç ünlü kadınlarla da birlikte oldun mu?

B: Oldum tabi. O kadar çok ünlü kadın veya erkekle birlikte oldum ki. Hatta içlerinde dünya siyaset sahnesinden bile ünlüler var.

S:Zeki Müren’le peki beraber oldunuz mu?

B:Hayır, çok iyi dostumdu ama birlikte olmadık. Zeki bey çok kibar ve beyefendi bir adamdı.

S:Nasıl yani? Zeki Müren’in yatakta öyle olduğunu mu ima etmeye çalışıyorsun?

B: Sibel, yatak odalarında demokrasi yoktur. Söylenen yapılır. Emir alınır, emir verilir.