BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.437,87
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Moda sektörü Park Maçka'da buluştu

Türk moda sektörünün en önemli etkinliklerinden biri olan GalataModa Festivali, 20 Aralık’ta KüçükÇiftlik Park Maçka’da başladı.

Abone ol

Festivalin açılışına Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül katıldı. 33 tasarımcının koleksiyonlarıyla katıldığı GalataModa Festivali, 23 Aralık’a kadar devam edecek. GalataModa, 4 gün boyunca 10.00 – 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Moda Tasarımcıları Derneği (MTD) tarafından 2007 yılından bu yana düzenlenen, şimdiye kadar yüz binlerce modasever tarafından ziyaret edilen GalataModa Festivali bu dönem 16. kez düzenleniyor. Festivalde 33 tasarımcının koleksiyonlarını sergilediği stantlarla birlikte Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin de bir standı yer alıyor.

GalataModa Festivali; Şişli Belediyesi, KüçükÇiftlik Park, FG Radio, Oxi-gen Radio, Netlence, ON iletişim, Karbonat Reklam Ajansı, Digimucit Dijital Reklam Ajansı, The Magger, Peroni ve Figür Matbaa’nın destekleri ile düzenleniyor.

10 bin modasever tarafından ziyaret edilmesi beklenen GalataModa Festivali’nde, yılbaşına sayılı günler kala alışveriş, müzik ve eğlence bir arada sunulacak.

galata-modaevi.jpg


GalataModa Festivali’ne Katılan Tasarımcılar

Berna Canok

Beste Gürel

Bihter Aida Pekin

Çiğdem Akın

Ece Salıcı

Filiz Yakar

Founta Günem

Gamze Saraçoğlu

Hakan Akkaya

Hatice Gökçe

İpek Arnas

Mehtap Elaidi

Mikail Arasan

Murat Aytulum

Nihan Peker

Niyazi Erdoğan

Önder Özkan

Özgür Masur

Özlem Ahıakın

Özlem Kaya

Özlem Uygun

Raisa Sason

Rana Canok

Selim Baklacı

Sena Serra Kefeli

Seza Batıoğlu

Sezgi Beşli

Simay Bülbül

Songül Cabacı

Tuvana Büyükçınar

Ümit Aybek

Vanessa Sason

Zümrüt Çakır

Çocuklar Gülsün Diye

İKSV Bi tam Bi Öğrenci