BIST 10.282
DOLAR 32,22
EURO 34,72
ALTIN 2.448,75
HABER /  GÜNCEL

Mobilyada cazip kampanyalar

Mobilya şirketleri kampanya yarışına girdi. İşte müşterilere fırsat yağmuru..

Abone ol ALFEMO

Yıl sonuna özel kampanyasında yüzde 50’ye varan indirim uygulamasına gidiyor. Ayrıca, anlaşmalı olduğu kredi kartlarıyla alışveriş yapanlara 12 ay taksit sağlıyor.

BELLONA

Yatak, baza, kanepe, oturma grupları, yatak odası, yemek odası ve genç odası gibi ürün gruplarına yönelik yüzde 40 indirim uyguluyor. Anlaşmalı kredi kartlarına 24 aya kadar vade farksız taksit sağlıyor.

ÇİLEK

Çilek Mobilya, peşin fiyatına 12 ay taksit yapıyor.

DOĞTAŞ

Kurban Bayramı ve yılbaşına özel iki farklı kampanya düzenliyor. "Eskidiyse Değiştir" kampanyasında Doğtaş eski eşyalarla yeni Doğtaş ürünlerini 972 YTL’ye varan indirimlerle değiştiriyor. Ayrıca eski eşyalarıyla değişim yapmak istemeyen müşteriler için de yüzde 40 indirim kampanyası düzenliyor. Nişanlı veya sözlü çiftlere 101 hediyeden birini kazanma şansı sunan kampanyada büyük ödül olarak BMW otomobil veriliyor.

İSTİKBAL

Yüzde 40’a varan oranda indirim yapan İstikbal, 500 YTL’lik alışverişlere de çekiliş kuponu hediye ediyor. Bu çekilişte toplam bin kişiye otomobil ve beyaz eşya kazanma imkanı tanıyor. Ayrıca, 18 ay taksit seçenekleriyle de ödeme kolaylığı sağlıyor.

İDAŞ

Çift kişilik ve tek kişilik yatak ve bazaları birlikte alanlara yönelik kampanya düzenleyen İdaş, ürünlerini 70 YTL’den 200 YTL’ye kadar indirimli satıyor. Ayrıca yemek, genç ve yatak odalarında anlaşmalı olduğu kredi kartını kullananlara yıl sonuna kadar 12 taksit imkanı sunuyor.

KİLİM

Tüm mobilyalarında yüzde 41’e varan indirimler başlatan Kilim Mobilya anlaşmalı olduğu kredi kartıyla yapılacak alışverişlerde vade farkı almadan 12 taksit imkanı sunuyor.

MONDİ

Yüzde 45’e varan indirim olanaklarıyla ürünlerini satışa sunan Mondi, 24 aya varan taksit seçenekleri sunuyor.

TEPE HOME

Tepe Home, tüm mobilya ürünlerinde yüzde 50 indirim kampanyası uyguluyor. Anlaşmalı olduğu kredi kartı sahiplerine 6 yerine 12 taksit yapıyor. Tepe Home’dan mobilya alanlar elektronik ve beyaz eşya ürünlerini yüzde 5, aksesuar ürünlerini ise yüzde 10 indirimle satın alabiliyor.

YATAŞ

Bütün ürünlerinde yüzde 33 indirim uygulayan Yataş, sezona özel bazı ürünlerinde ise indirim oranını yüzde 41’e kadar çıkarıyor.

YAĞMUR MOBİLYA

Selanay çeyiz paketinde bulunan koltuk takımı, yemek ve yatak odası seçeneklerinden birini alana beşi bir yerde çeyrek altın hediye ediyor. Yeni evlenecek çiftlere bu ürünler peşin fiyatına 12 ay taksitle satılıyor.

(Hürriyet)