BIST 10.267
DOLAR 32,28
EURO 34,78
ALTIN 2.413,34
HABER /  GÜNCEL

Misimoviç için devrede

Hagi ile bir türlü yıldızı barışmayan Misimoviç için, Adnan Sezgin devreye girdi.

Abone ol

Galatasaray'da Teknik Direktör Hagi'nin disiplinsiz hareketlerini gerekçe göstererek kadro dışı bıraktığı Misimoviç için, Sportif Direktör Adnan Sezgin devreye girdi.

Sarı-Kırmızılılar'da Rijkaard’ın görevine son verilmesinin ardından takımın başına getirilenn Hagi’nin ilk icraatlarından biri, büyük umutlarla transfer edilen Misimoviç’i kadro dışı bırakmak olmuştu. Yıldız oyuncunun disiplinsiz tavırlarını gerekçe göstererek bu kararı veren Rumen teknik adam, camianın bir bölümünün tepkisini çekse de yönetim bu adımın arkasında durmuştu. Ancak krizlerin bir türlü atlatılamaması ve Misimoviç konusunun çözülmesi güç yeni bir soruna dönüşmemesini isteyen Galatasaray Yönetimi, Hagi’den bir ricada bulunacak...

HAGİ'NİN YANITI BEKLENİYOR

Sportif direktör Adnan Sezgin’in, Sarı-Kırmızılılar’ın hocası Hagi ile bir görüşme yapacağı ve konunun Misimoviç olacağı kaydedildi. Sezgin’in yıldız oyuncunun affedilmesini isteyeceği ve Misimoviç’in de bundan sonraki dönemde daha farklı bir kimliğe bürüneceğinin garantisini vereceği öğrenildi. Şimdi Hagi’nin bu talebe nasıl yanıt vereceği merakla bekleniyor.