BIST 9.966
DOLAR 32,38
EURO 34,78
ALTIN 2.433,74
HABER /  MAGAZİN

Miranda Kerr'in fotoğrafları olay oldu!

Ünlü model Miranda Kerr instagram hesabından yayınladığı fotoğraflar ile dikkat çekti.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Eski Victoria's Secret modeli Miranda Kerr İsviçre'de gerçekleşen bikini çekimlerinden fotoğraflarını sanal alemden paylaştı. 

Eski eşi Orlando Bloom'un yeni sevgilisi ile görüntülenmesi üzerine kısa süreli bir depresyon süreci geçirdiği ve kendisini iş hayatına yönlendirerek meşgul ettiği iddia edilen ünlü model Miranda Kerr instagram hesabından yayınladığı fotoğraflar ile yine adından söz ettirdi.

1.20140324102445.jpg

Ünlü bir bikini firmasının çekimleri için kamera karşısına geçen 30 yaşındaki güzel model Miranda Kerr, İsviçre'nin Zürih Gölü kıyısında yapılan çekimlerden kamera arkası görüntülerini kişisel instagram hesabından paylaştı. İsviçre'deki - derecedeki soğuklara rağmen neredeyse çıplak bir şekilde göl kenarından çekilen fotoğrafı ile takipçilerinden binlerce topladı.

2.20140324102658.jpg

Seksi fotoğrafı sonrası Zürih Gölü'nün harika manzarasının fotoğrafını paylaşan Miranda Kerr resmin altına 'donuyoruz' notu düşmesi ile dikkat çekti. Son zamanlarda Reebok, H&M, ve ShopStyle gibi birçok ünlü markanın reklamlarında yer alan güzel model son projesi Escada ile adından sıkça söz ettireceği belirtildi.