BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Miranda Kerr Japonya'ya veda etti!

Ünlü model Japonya seyehati dönüşü kameralara yakalandı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Eski Victoria's Secret modeli Miranda Kerr geçtiğimiz hafta çıktığı Japonya seyahatini bu haftasonu noktaladı. 

Geçtiğimiz haftaiçi çıktığı Japonya seyehati ile Asya'da büyük bir yankı uyandıran ve hayranları tarafından yoğun sevgi seline mağruz kalan Avustralyalı ünlü model Miranda Kerr haftasonu dönüş yolculuğu için Narita Uluslararası Havaalanı'nda görüntülendi.

4.20140407094953.jpg

Kırmızı stilettoları, dar kot pantalonu, desenli blüzü, siyah ceketi ve siyah çantası ile kameralara yansıyan ünlü model Miranda Kerr Narita Havalima'nında görüntülendi. Reebok adlı spor markasının yeni çıkardığı ayakkabı tanıtımı için Japonya'ya gelen ünlü model beklenmedik kalabalıkların ilgisine maruz kalarak büyük bir şaşkınlık yarattı.

2.20140407095206.jpg

Tüm Japonya seyehati boyunca güler yüzlü ve sempatik tavırlar sergileyen ünlü model Miranda Kerr'in havalimanında da bu hallerine devam etmesi dikkat çekti. Magazin basınına pozlar veren ünlü model kendine yöneltilen soruları nazikçe cevaplandırdı. Japonya seyehatinin kendisi için harika bir deneyim olduğunu belirten Miranda Kerr, oğlu Flynn'i çok özlediğini belirtti.

3.20140407095423.jpg

Chanel çantasının yanısıra yanında kocaman siyah bir bavul ile görüntülenen ünlü model magazincilerin bu kadar kıyafet fazla değil mi? sorusuna içlerine hediyeler var diyerek yanıtladı. Ünlü model en büyük hediyeyi oğlu Flynn'e aldığını belirterek 'Sayanora' diyerek magazin basınına esprili bir şekilde veda ederek Amerika'ya dönmek üzere uçağına doğru yöneldi.