BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

'Minik çekirgeler' müdürden aferin aldı

Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi'nin birlikte yürüttüğü, tekvando kursundaki öğrenciler Emniyet Müdürü Yalçın Orhan'ı ziyaret etti.

Abone ol

Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ile Halk Eğitim Merkezi'nin ortaklaşa yürüttüğü, Torbalı Kaymakamlığı ile Torbalı Belediyesi'nin destek verdiği tekvando kursundaki öğrenciler Emniyet Müdürü Yalçın Orhan'ı makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde İzmir genelinde yapılan turnuvada birçok madalya kazanan öğrencileri tebrik eden Orhan, başarılarının devamını diledi. Öğrenciler için ciddi emek sarf edildiğini dile getiren Emniyet Müdürü, karşılığını almaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

Orhan, “Tekvando eğitim alan öğrencilerimizin elde ettiği başarıları gördükçe mutlu oluyorum” diye konuştu. Öte yandan Müdür Orhan, genellikle İzmir merkezinde yapılan kick boks turnuvalarının Torbalı'da da yapılması için çaba göstereceğini de sözlerine ekledi.

İzmir genelinde yapılan minikler ve yıldızlar kategorisindeki hafif temas (semikontakt) müsabakasında 2 birincilik, 4 ikincilik ve 6 da üçüncülük eden öğrencileri tek tek kutlayan Müdür Orhan, “Öğrencilerin madalya almaları sürpriz olmadı. Ciddi emek sarf ettik ve karşılığını aldık. Torbalı'ya ayrı bir gurur yaşattılar. İleride kendilerini milli sporcu olarak görmek en büyük arzumuz” dedi.

Çaybaşılı gençlerden oluşan öğrenci gurubunun ayrıca turnuvada 'en centilmen kulüp' unvanını almasının kendisine ayrı bir gurur yaşattığını ifade eden Torbalı İlçe Emniyet Müdürü Yalçın Orhan, “Gençlerin bu kadar istekli olduklarını görmek bizi sevindiriyor. Sonuna kadar desteğimizi vereceğiz. Yeter ki spor dalında gösterdikleri başarının aynısını derslerine de yansıtsınlar. Bir dahaki turnuvaya gidip onları izlemek istiyorum” şeklinde konuştu.