BIST 10.899
DOLAR 32,19
EURO 34,95
ALTIN 2.461,30
HABER /  GÜNCEL

Minik Burakın inanılmaz ölümü

Annesinin sobanın yanında bacağında sallayarak uyutmak istediği 10 aylık Burak ‘görülmez kaza' kurbanı oldu.

Abone ol

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, annesinin sobanın yanında bacağında sallayarak uyutmak istediği 10 aylık Burak Kise, ‘görülmez kaza' kurbanı oldu. Yanan sobanın yerinden çıkan borusu, soba üzerinde konulan kaynar su dolu güğümün çocuğun ve annesinin üzerine devrilmesine neden oldu. Minik Burak kaldırıldığı hastanede ölürken annesi tedavi altına alındı.

İnegöl'e bağlı Hamidiye Mahallesi'nde oturan 2 çocuk annesi 24 yaşındaki Rümeyse Kise, hava soğuk olduğu için dün oğlu Burak'ı, evlerine bulunan sobanın yanında uyutmak için bacakları üzerine uzatarak sallamaya başladı. Bu sırada yerinden çıkan boru düşerken kaynaması için soba üzerine bırakılan içi su dolu güğümü devirdi. Güğümdeki kaynar su henüz 10 aylık Burak ile annesi Rümeyse Kise'nin üzerine dökülerek haşlanmalarına neden oldu. Yakınları tarafından İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılılan Burak ile annesi Rümeyse Kise'ye müdahale edildi.

Durumu ağır olduğu için Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne sevk edilen talihsiz bebek kurtarılamadı. Savcılığın talimatıyla Burak Kise'nin cesedi, otopsi yapılarak kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Otopsisi yapılan Burak Kise'nin seccadeye sarılan cesedi dün saat 20.00 sıralarında mobilyacılık yapan babası İsmet Kise'nun kucağında Alanyurt Mezarlığı'na getirildi. Yakınları, oturma bankı üzerine konulan cenazenin önünde saf tuttuktan sonra cenaze namazını kıldı. Burak Kise, burada toprağa verildi.