BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Sabih Kanadoğlu rahatsızlandı

Sabih Kanadoğlu, yorgunluk ve uçakta geçirdiği küçük bir rahatsızlık nedeniyle panele katılamadı.

Abone ol

Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik Vakfı (Um-Ag) tarafından Uğur Mumcu’nun katledilişinin 16’ncı yıldönümü nedeniyle Antalya'da düzenlenen panele başkanlık edeceği açıklanan Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu, yorgunluk ve uçakta geçirdiği küçük bir rahatsızlık nedeniyle panele katılamadı.

Um-Ag tarafından, Kent Yönetimini Arıyor Platformu’nun destekleri ile ‘Sömürenler Demokrasisi Hırsızlar Düzeni ve Yerel Yönetimler’ konulu panel Antalya Kültür Merkezi'nde düzenlendi. Daha önceden panele başkanlık edeceği duyurulan Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu, yorgunluk ve Antalya’ya gelişi sırasında uçakta geçirdiği hafif bir rahatsızlık nedeniyle dinlenmeye çekildi.

Kanadoğlu'nun, Falez Özkaymak Hotel'de kaldığı ve rahatsızlığı nedeniyle panele başkanlık edemediği bildirildi. AKM'nin Aspendos Salonu’ndaki panelin açılış konuşmasını yapan Antalya Kent Yönetimini Arıyor Platformu Koordinatörü Mustafa Çelik, Kanadoğlu’nun rahatsızlığı nedeniyle panele katılamadığını duyurdu, rahatsızlığın ne olduğunu ise açıklamadı.

Antalya Barosu tarafından Uğur Mumcu ödülü verilecek olan Sabih Kanadoğlu’nun akşam saat 19.30’daki törene katılacağı belirtildi.

Yoğun ilginin gösterildiği panele Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Vural Savaş ise dinleyici olarak katıldı. Panelin konuşmacıları Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Birgül Ayman Güler ve Prof. Dr. Alpaslan Işıklı ise panelde konuşma yaptı.